Jelenlegi hely

Csallóközi Vásár – a pénteki programokról

Publikálva: 2016, szeptember 15 - 15:03 | Közérdekű
Szeptember 23-án, pénteken, a Csallóközi Vásár másnapján is gazdag programok, a bulizni vágyókat pedig színvonalas koncertek várják.
Csallóközi Vásár – a pénteki programokról

Pénteken a vásári forgatagban kora délután, 13.00 órakor kezdődnek a kultúrprogramok, elsőként fiatal tehetségek fognak bemutatkozni, majd őket 15.00 órakor Mese, mese, meskete című bábszínházával Écsi Gyöngyi ízes beszédű, gyermekcsalogató előadása követi – amelyre mindenképp érdemes kivinni a gyerekeket.

16.00 órától a Dunaág Néptáncműhely előadását lehet megtekinteni, akinek a talpalávalót a Pántlika Zenekar húzza majd. Az idősebb korosztálynak szól aztán 17.00 órától a nóta, amikoris Kollár Katalin és Derzsi György fogja a közönséget gyönyörű dalokkal szórakoztatni. A könnyedebb hangvételű zenei csokrot 18.00 órakor tánczene zárja, amelyen Szabó Manyi, Fodor Dóra, Neumahr Erika és Ladacsi Mónika lépnek fel.

Este 19.00-kor a fiatalok kedvence, a TNT zenél, akiket – az Óriásbábos utcaszínház után – az est nagykoncertjén a MAGNA CUM LAUDE fellépése követ, majd az estet hajnalig tartó zenével DJ Meszi zárja a vásár második napját.