Jelenlegi hely

Csallóközi Vásár – az első nap programjai

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, szeptember 13 - 20:58 | Közérdekű
Ajtónkon kopogtat a nyárvég utolsó nagy rendezvénye, a hagyományos dunaszerdahelyi Csallóközi Vásár – szeptember 22-én, azaz jövő csütörtökön már vásári lesz a hangulat!
Csallóközi Vásár – az első nap programjai

Nemcsak vásárolni, finom ételeket enni, s mellé hűsítő sört vagy bort inni – kinek kedvére valót – lehet majd a jövő heti vásárban, hanem jól szórakozni is mellette.

A 11.00 órakor kezdődő ünnepi megnyitón Fresco Bello zászlóforgató és zászlódobáló csoportját csodálhatjuk meg, illetve fellép Szeredy Krisztina és Domoszlai Sándor, akik lényegében a fesztivál–vásár programjainak a sorát is megnyitják.

Délután 15.00 órától a Gézengúzok Bábcsoport A makrancos asszony és az ördög című bábos meseelőadását lehet megtekinteni, ami kifejezetten a gyerekeknek ajánlott, de jó, ha hozzák szüleiket, nagyszüleiket is, ugyanis 15.30-tól egészen 17.30-ig táncház lesz, ahol fellép a Krpčiarik Néptáncegyüttes, illetve a Csallóközi Táncegyüttes, valamint ott lesz az egyre népszerűbb és ismertebb gellei Pósfa zenekar is.

17.30-tól a régi Elán számok szerelmesei énekelhetik végig az Elán forever koncertjét, akiket 19.00 órakor a Rivalda Színház színes zenei kavalkádja követ, illetve 19.30-kor a QueenMánia zenekar eleveníti fel számunkra a rocktörténet egyik legragyogóbb együttesének ismert dalait.
 

Ezután 20.30-tól az Óriásbábos utcaszínház produkciója nevetteti meg, és ejti ámulatba a nagyérdeműt. Őket pedig az est fénypontja követi 21.00 órától: a magyar zene igazi nagyágyúja, a BIKINI nagykoncertje. A csütörtöki napot éjjelig bírókat pedig DJ Meszi várja.