Back to top

A csallóközi sárga-kéket hazai pályán fogadták a Vágsellyét

Publikálva: 2021, május 9 - 08:28
A HC DAC Dunaszerdahely a szlovák Női 1. liga elődöntőjében tegnap a Vágsellyével csapott össze. Az oda-visszavágós párharc első fordulójában a dunaszerdaheyi lányok hazai pályán fogadták a Vágsellye együttesét, és otthon tartották a pontokat. Ennek köszönhetően a visszavágóra pontelőnnyel érkezhetnek majd ellenfelük otthonába, ahol eldőlhet a döntőbejutás.
A csallóközi sárga-kéket hazai pályán fogadták a Vágsellyét

Debre Viktor vezetőedző elégedett csapata teljesítményével, de azzal is tisztában vannak, hogy még nem dőlt el, ki jut a legjobb kettő közé– nehéz mérkőzés vár még csapatára a visszavágó alkalmával.

A mérkőzés elején remekül kezdtünk, hatalmas iramot diktáltunk, aminek köszönhetően pillanatok alatt nagy különbséget harcoltunk ki. A 20. perc környékén már kilenc volt közte. Ekkor azonban elfáradtunk, a koncentrációnk is alábbhagyott, és ahogy ilyenkor lenni szokott, felszívta magát az ellenfél, de szerencsére a kapusunk remekül teljesített, ezért a félidő végére megmaradt a stabil előnyünk.

A második félidőben az ellenfél védekezést váltott, amire mi elég későn reagáltunk, mellette statikusan játszottunk, visszahoztuk az ellenfelet a meccsbe.

A mérkőzés minden pillanatában azonban mindig volt egy-egy olyan játékosunk, aki magára tudta venni a csapatot, és hozzá tudott tenni a teljesítményünk javulásához. Egy nagyon jó ellenfél ellen küzdöttünk, akik elfáradtak a végére, ezért egy magabiztos győzelemmel hagyhattuk el a játékteret. A gólkülönbség itt azonban nem számít, már egyetlen gól is elég a továbbjutáshoz. Szerdán egy nagyon nehéz találkozó vár még ránk.”

Szlovák Női 1. liga elődöntő 1. forduló
2021. 05. 08. 18:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Vágsellye: 33-24 (17-120)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?