Jelenlegi hely

Mert nőnek lenni jó

Nőnek lenni ismét jó volt - VIDEÓ

2019.11.06

Kilencedik alkalommal rendezték meg Dunaszerdahelyen a Mert nőnek lenni jó szemináriumot, melynek célja a nők sokoldalúságának, a család fontosságának hangsúlyozása. A rendezvényen forgatott a Ma7 médiacsalád stábja is.

Kilencedszer is jó nőnek lenni

2019.10.09

A Mert Nőnek Lenni Jó! polgári társulás október 12-én szervez újra egész napos szemináriumot, amelynek célja elsősorban a nőket érintő gondolatok, érzések kibeszélése, a problémákban való eligazodás segítése és személyes példákon keresztül megvalósított...

,Anyább" anyák - a könyvükről! - VIDEÓ

2018.08.27

Bodó Mária telezíviós és rádiós műsorvezető kérdezte Bartalos Tóth Ivetát és Mészáros Krisztinát, a Mert nőnek lenni jó PT alapítóit, készülő könyvükről, meglátásaikról, az anyaságról, tevékenységükről.

Sminkes tippek és sok minden más

2018.07.13

A Mert nőnek lenni jó videójában Varga Lívia szlovákiai bajnok sminkessel készített beszélgetést Mészáros Krisztina. Szóba került a mindennapos, egyszerű és nagyszerű smink. Hogyan alapozzunk, mit ne felejtsünk ki, ha tartós eredményt akarunk elérni?!

Hetedszer is jó volt ott lenni

2018.04.24

A Mert nőnek lenni jó Polgári Társulás hetedik egésznapos rendezvénye másfél év kihagyás után szerveződött meg április 21-én.

Hatodszor is jó nőnek lenni

2016.11.05

Szombaton reggel kilenc órakor kezdődött a Mert nőnek lenni jó szeminárium, amelyet immáron hatodik alkalommal szerveztek meg.

Újdonságok a Mert nőnek lenni jó csapata körül!

2016.10.20

Idén alakult a Mert nőnek lenni jó Polgári Társulás, amely már két klubest szervezésén van túl, jelenleg pedig a hatodik szeminárium gördülékeny lebonyolításán dolgoznak. November 5-én újra a dunaszerdahelyi Hotel Legendben várják azon személyeket, akik...

Mert nőnek lenni jó

2016.07.12

Május 21-én immáron ötödik alkalommal rendezték meg városunkban a Mert nőnek lenni jó elnevezésű rendezvényt. Az eddigi tapasztalatokról beszélgettünk Mészáros Krisztina ötletgazdával.

Egy nap a hölgyekről

2016.05.21

Szombaton délelőtt vette kezdetét és egészen délutánig tart az ötödik alkalommal megrendezett Mert nőnek lenni jó elnevezésű rendezvény a Hotel Legendben.