Jelenlegi hely

Bombameglepetés, Margaret Island, Karthago – jön a Csallóközi Vásár!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, augusztus 16 - 16:34 | Közérdekű
A csallóközi régió legnagyobb kulturális és gasztronómiai rendezvényét szeptember 19–22-e között szervezi meg Dunaszerdahely városa – a legnagyobb érdeklődésre számot tartó koncertek fellépői között ott lesz egy meglepetéskoncerttel a magyar zenei élet egyik meghatározó előadója, mellette pedig a Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island együttes, valamint a minden idők legjelentősebb magyar rockzenekarai között helyet foglaló Karthago is!
Bombameglepetés, Margaret Island, Karthago – jön a Csallóközi Vásár!

Az izgalmas, színes kulturális programok és a gasztronómia széles kínálata mellett a fejlesztések jellemzik a régió legvártabb eseményét. Egy utcával bővül maga az étkezési területe is a vásárnak, s a koncertek is nagyobb, 12 méteres színpadon, három ledpanellal szolgálják majd az idelátogatók szórakozását, illetve kényelmét – informált Pápay Zoltán vásárigazgató.

Idén a gyerekprogramok a Gyerekszigetnél, a kézműves utcában kapnak helyet, amelyik átköltözik az Ozorák iskola mellé, s persze a szokásos vásári események sem maradnak el, így lesz „találkozás a kedvenc játékosoddal” – az FC DAC 1904 focistái a DAC–Kukkonia sátornál, vagy erős emberek versenye – a számos további érdekes program mellett.

A helyi ismert énekesek, zenekarok, tánccsoportok és művészeti együttesek, fellépők – így például Banyák István és zenekara, a Krpčiarik, a Csallóközi Táncegyüttes, Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László, Kosáry Judit, Derzsi György, a Dunaág Táncegyüttes, a Pántlika zenekar, a Fortissimo zenekar, az E.T. Band, Kosár Szabolcs, Kosár-Józsa Janka, az Opera Trio, Juhos Attila – mellett ott lesz, koncertet ad a vásár idején egy MEGLEPETÉSELŐADÓ, illetve a Margaret Island, a Karthago, valamint a Füredi Dixiland Band zenekar, a Black Frogs Rockabilly Band, a Budapest Bár, a Zenevonat, Benedekffy Katalin, Dj Bird vagy Nagy Csomor András és zenekara – jelezte Takács Tímea, a vásár kulturális programjának a szervezője.

Aki a pontos programokra, további érdekességekre kíváncsi, lájkolja a vásár eseményét a Facebookon, figyelje portálunkat, nézze a DSTV-t, illetve keresse a Dunaszerdahelyi Hírnököt