Jelenlegi hely

Beszélgetés Nemere Istvánnal

Publikálva: 2017, november 13 - 08:47 Előadás
Novemberben a „legek” írólegendája a Családi Könyvklub vendége... Nemere Istvánnal találkozhatnak mindazok, akik elfogadják a Családi Könyvklub meghívását november 14-én, azaz kedden este 18.00 órakor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ kistermébe.
Esemény időpontja: 
Kedd, 2017, november 14 - 18:00
Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, bábterem
Belépő: 
Ingyenes

Az irodalmi est vendége az ismert, s immár legendás író-alkotó, Nemere István lesz!

Nemere István minden szempontból a legek alkotója, hiszen csaknem 46 írói álnéven publikál, talán a saját Nemere Istvén nevén kívül a legismertebbek közé tartozik a hölgyek kedvenc szerzője - Melissa Moretti - aki mögött bizony ugyancsak Nemere István áll. De ide sorolhatnánk a népszerű tényfeltáró könyvek szerzőjét is, s akik kedvelik ezt a műfajt, bizonyára felkapják a fejüket - Steve Nording - hallatán... és igen, ő is Nemere István - az az alkotó, aki  a csaknem 46 írói álnevén több mint 700 regényt publikált, s így 14 millió példányszámban eladott  könyvel büszkélkedhet!

Bátran kijelenthető, hogy nincs ellenfele Magyarországon... de talán Európában sem! Ki ez az „őrült” tempóban publikáló, „munkamániás” alkotó? Hogyan, s milyen módszerrel dolgozik? Mit csinál szabad idejében? Mi az, ami érdekli? Egy alkotó - akinek legalább 1 könyve csaknem minden magyar család könyvespolcán biztosan megtalálható!

Ugye, Önt is érdekli Nemere István? A Családi Könyvklub szeretettel várja Önt egy fergeteges, izgalmas beszélgetésre!

Nemere Istvánnal Győry Attila  beszélget. Jöjjön el Ön is, Nemere István örömmel dedikálja Önnek bármelyik könyvét!

Töltsünk el közösen egy pompás estét!