Back to top

A belügyminisztérium munkahelyei is zárva

Publikálva: 2020, október 28 - 11:58
A rendőrség közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot, hogy a kijárási tilalom alatt a belügyminisztérium égisze alá tartozó munkahelyek sem fogadnak ügyfeleket.
A belügyminisztérium munkahelyei is zárva

A bejegyzésben azt írják, munkatársaik ugyan dolgoznak, de új ügyfeleket nem fogadnak a jelenlegi időszakban.

Az ügyfélfogadás szünetelése miatt érvényüket vesztették a mostani időszakra korábban elektronikusan egyeztetett időpontok is. Azt ígéri a szaktárca, hogy hamarosan újra lehet majd ügyintézésre időpontot kérni.

A polgárok jelenleg telefonon, írásban, illetve elektronikus levélben tarthatják a kapcsolatot a belügyminisztérium osztályaival.

A látogatási tilalom alól azok az ügyfelek kapnak kivételt, akik gyorsított eljárásban kérvényezték valamilyen hivatalos okirat kiadását (személyi igazolvány, gépjárművezetési engedély, útlevél)

A rendőrség arra is felhívja a figyelmet, hogy a járványügyi helyzet miatt az ezen időszak alatt érvényességüket veszítő okmányokra sem tekintenek lejártként (kivéve az útleveleket), azok érvényessége automatikusan meghosszabbítódik a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet lezárása után további 4 hónapig.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a jelenlegi látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

Facebook / Polícia SR, -rovin-

Ezt már olvasta?