Back to top

Batyubálon mulattak Sikabonyban

Publikálva: 2016, február 2 - 17:18
A Sikabony Polgári Társulás hagyományos farsangi bálján ismét rengetegen szórakoztak a városrész kulturális központjában.

Kellemesen és főleg tartalmasan telt a múlt hétvége a Sikabonyi Közösségi Házban, ugyanis ismét teltházas rendezvényt szervezett a sikabonyiaknak a városrész legaktívabb civil szervezete. Simon Ferenc elnök szerint az est célja a mindenki számára elérhető, felhőtlen farsangozás volt – olyasfajta aktív kikapcsolódás, amely egyben a közösségépítést szolgálja. Azért is választották a jelképes belépőjű „batyubálos megoldást”, hogy valóban senki számára ne okozzon nehézséget a mulatságra eljutni.

„Minden egyes akciónk célja, hogy minél több embert megszólítson, minél többeket közösségbe hívjon, akik együtt jól érzik magukat. A mostani bál is teltházasra kerekedett, pótszékeket kellett betennünk, hogy a majd száz vendég elférjen. Jó volt a zene, nagyszerűek voltak a jelmezek – kötelező volt ugyanis jelmezben megjelenni –, s azokat a bálon ki is értékeltük. A tombolát saját »szerencsekerekünk« segítségével húztuk ki, ez is nagyon tetszett mindenkinek” – mondta el Simon Ferenc.

A farsangi mulatság bevételét a társulás következő rendezvényeibe (anyák napja, gyereknap) forgatja vissza.

Ezt már olvasta?

Cookies