Back to top

Bandor Éva lesz a VándorLáss-est vendége

Publikálva: 2024, május 10 - 06:02
Május 22-én, szerdán Bandor Éva színművésznő lesz a VándorLáss-est vendége. A közelmúltban a Szlovák Filmakadémia Nap a hálóban díját elnyerő művésszel Kovács Kovi Zoltán beszélget filmekről, színházról, szerepekről, és mindenféléről, ami csak belefér.
Bandor Éva lesz a VándorLáss-est vendége

Így ajánlja az estet Kovács Kovi Zoltán:

Biztosra veszem, hogy Bandor Éva színésznőt senkinek sem kell bemutatnunk.

Az utóbbi hetekben pedig elmondható, hogy még a „csapból is” ő folyik. Gyorsan tegyük hozzá, hogy egyáltalán nem véletlenül.

Szerencsések vagyunk, hogy éppen ahhoz a generációhoz tartozunk, akik úgy színházban. mint a filmvásznon úgymond az első sorból követhetjük a karrierjét. Megannyi emlékezetes szerep, régebbi vagy teljesen friss magával ragadó élmény okozója ő, akiért nem csak a közönség rajong, hanem a szakmai elismerések, díjak is megtalálják.

Alig egy hete Komáromban, a Hírességek sétányán Éva saját csillagot kapott, ahol örömmel és meghatottan hallgattuk szakmai életének legfontosabb állomásairól, szerepeiről, elismeréseiről.

A felsorolás hosszú lenne, annyit azért büszkén ide teszünk, hogy idén Bandor Éva nyerte a Nap a hálóban (Slnko v sieti) díját a legjobb női mellékszereplő kategóriájában. ( Ezt a díjat ítéli oda minden évben a Szlovák Filmakadémia (Slovenská filmová a televízna akadémia) az előző év legjobb hazai filmjeinek és az alkotóknak.)

Az biztos, hogy Évával lesz miről beszélgetnünk. Ryšavý Boldizsár kőfaragó is tudja, hogy Évának nagy kedvence Olaszország, ezért mediterrán jellegű, olivazöld színű gránitból készítette el a csillagát Komáromban, természetesen így Olaszország is szóba kerül majd. Meg persze filmek, szerepek, színház, előadások, versek, szerelem, barátok, ételek meg ami belefér...

Egy kötetlen baráti beszélgetésre készüljetek, ahol a vendégünk ezúttal Bandor Éva.

Ülőhelyet érdemes és indokolt a vandorlass [at] gmail.com címen mielőbb foglalni.

Időpont: 2024. május 22-én, szerdán, 19:00-tól

Helyszín: NFG klub, Dunaszerdahely

Vendég: Bandor Éva

Aki kérdez: Kovács Kovi Zoltán

Házigazda: Kozmér Katalin

Belépés: Tetszőleges felajánlás formájában

Az élmény, a tapasztalás megragadhatatlan, de valódi...

Ezt már olvasta?

Címkék: VándorLáss
Cookies