Back to top

Bajnoki címért harcolnak a férfi kézilabdások is

Publikálva: 2019, április 29 - 10:37
A Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság döntő sorozatának első találkozóján a dunaszerdahelyi férfi kézilabdások szoros vereséget szenvedtek, de vasárnap javíthatnak.
Bajnoki címért harcolnak a férfi kézilabdások is

"Sajnos az első mérkőzésünket szorosan ugyan, de elveszítettük 39-36-ra. Egy nagyon pörgős, gyors meccsen, "enyhe bírói segédlettel" felül múlt minket Hegykő csapata. A félidőben 19-14 volt az állás, ezután a második félidőben egy csapatként harcolva, szép megmozdulásokkal vissza tudtuk hozni az eredményt három gólra. Jövő héten hazai pályán, remélhetőleg jobb bírok jelenlétében fogjuk fogadni az ellenfelet. Reméljük hogy minél többen kint maradtok a női meccs után, és szurkoltok majd nekünk, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat. Mindent meg fogunk tenni ennek érdekében, és a ti szurkolásotokkal biztos lesz a győzelem!" - számoltak be közösségi oldalukon.

A visszavágó vasárnap lesz hét órakor a városi sportcsarnokban, a női csapat találkozóját követően és bízzunk benne, hogy az első májusi vasárnap kettős dunaszerdahelyi örömet hoz majd.

Ezt már olvasta?

Cookies