Back to top

Az idősotthonok lakóit köszöntötték

Publikálva: 2019, október 22 - 16:24
Az idősek hónapjában a nyugati és a keleti lakótelepek idősotthonaiban köszöntötte fel a szépkorúakat városunk vezetősége.
Az idősotthonok lakóit köszöntötték

Kultúrműsorral és apró ajándékkal kedveskedett az időseknek Karaffa Attila alpolgármester, valamint a városi hivatal szociális osztályának vezetője, Miklós Alica és munkatársa, Bartalos József. Az ígényes kultúrműsort hagyományosan a Művészeti Alapiskola tanárai és diákjai szolgáltatták. 

„A jó közösség tudja, mely értékeire büszke, és azt is tudja, hogy mindezért hálával tartozik elődeinek” – mondta köszöntőjében Karaffa Attila. „Dunaszerdahely város önkormányzata nevében és magánemberként is fontosnak tartom, hogy az idős generáció bölcsességét megfogadva, együtt tegyük szebbé városunk jövőjét!”

Az alpolgármester szerint a közösség csak úgy tud jól építkezni, ha utódainknak értékesebb világot, példát tudunk átadni. Figyelmeztetett is: „Rohanó világunkban, a mindennapi kötelességek mellett sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy elfeledkezzünk: törődéssel tartozunk az idősek felé. Pedig a figyelem kijárna az év minden napjára” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a szépkorúak bajaik, problémáik ellenére is élvezzék az életük minden egyes pillanatait, mert hatalmas ajándék az élet.

A beszédet követően Pongrácz Kálmán panzióigazgatóval egyetemben apró kedvességgel lepték meg az idősotthonok lakóit.
 

Ezt már olvasta?

Cookies