Back to top

Az eső ellenére is látogatott jubileumi gyereknap

Publikálva: 2023, június 4 - 21:42
Hiába a hirtelen jött kiadós eső, a Sikabonyban összegyűlt gyereksereget és szüleiket nem tudta eltántorítani. Élvezetes, kedves gyereknap helyszíne volt vasárnap délután a közösségi ház és az udvara.
Az eső ellenére is látogatott jubileumi gyereknap

Ugyan tizenegy éve szervezte meg először a Sikabony Polgári Társulás a gyereknapot, az idei mégis - az egyszer kényszerűen elmaradt miatt - jubileumi, tizedik volt. Ahogy azt a szervezők közül többen elmondták, majd a társulás elnöke, Fodor Mihály megerősítette, ilyen égi áldást, mint a mostanin, még sosem kaptak a nyakukba. A kiadós eső azonban nem tántorította el a száznál is több látogatót, a meghívott 8 kézműves és 2 arcfestő nem sokat pihenhettek, jelentkezők és érdeklődők sora foglalkoztatta őket.

A délután enyhülő, majd elálló eső azonnal az ugrálóvár és az ügyességi játékok felé terelte a sátor alól a gyerekeket, majd a közösségi házba invitálta a Glamour zenekar koncertjére.

A jó szórakozás mellett a hasak sem maradtak üresek, hiszen meg sem állt a palacsintakészítők keze egész délután folyamán.

Fodor Mihály azt is elárulta, a nyári szünet előtt, június 24-én még egy, a felnőttek számára is vonzó programmal várják a közösségi ház udvarára a nagyérdeműt: a szabad tűzön készített ételek és a házi sütemények versengenek majd ezen a napon az ítészek kegyeiért.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies