Back to top

Az édesanyákat köszöntötték Sikabonyban

Publikálva: 2023, május 14 - 19:23
Meleg szeretettel és tisztelettel köszöntötte vasárnap délután a Sikabony Polgári Társulás az édesanyákat.
Az édesanyákat köszöntötték Sikabonyban

„A fák virágba borulnak, az énekes madarak visszatérnek, és együtt ünnepelnek a család ünnepén, anyák napján” - köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat a társulás elnöke, Fodor Mihály, majd hozzátette:

„Az anyaságot nehéz megfogalmazni, csak megélni lehet, hiszen hosszú évek munkáját és örömét foglalja magába. Ezért köszönet, tisztelet és megbecsülés jár minden anyának“.

Dr. Puha György, Dunaszerdahely alpolgármestere dr. Horony Ákos képviselőtársával együtt köszöntötte a város vezetése nevében a sikabonyi édesanyákat, csatlakozva Fodor Mihály köszöntő szavaihoz. Az anyák ünneplése a gyermek születése, egyben a jövő ünneplése is, mert ők teremtik meg az otthon melegét, nélkülük ridegebb lenne a világ - hangzott el az alpolgármester köszöntőjében.

„Hiszem és bízom abban, hogy városunkban jó gyermeknek lenni, jó gyermeket vállalni és jó anyának lenni”

- mondta Puha György, majd jó egészséget, töretlen optimizmust, kitartó erőt kívánt az édesanyáknak a mindennapokban.

Az édesanyák felköszöntése után Simon Ferenc, a Sikabony Polgári Társulás tiszteletbeli elnöke gratulált Bazsó Máriának, mindenki Mariska nénijének, aki  nagyon sok jót tesz a sikabonyi közösségért, majd Puha György nyújtotta át a város vezetésének elismerő oklevelét „Sikabony városrész érdekében végzett önzetlen munkájáért“.

Az üdvözlések után Puha Brenda verssel kedveskedett az ünnepelteknek, Dorák Lara Jázmin és Šimovič Dominik tánccal, Kosár Szabolcs pedig csodás énekével bűvölte el az anyukákat, nagymamákat. A kultúrműsor után virággal köszöntötték az ünnepelteket, majd frissítő mellett kedves eszmecserével folytatódott a vasárnap délután.

Az ünnepségen készült további felvételeinket megtekinthetik képgalériánkban.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies