Jelenlegi hely

Az Aranytűbe is beköltözött a karácsony

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, november 28 - 17:09 | Színes
Megérkeztek az Aranytű boltjaiba a karácsonyi termékek, szeretettel várják az érdeklődőket, akik a klasszikus karácsony, vagy akár a mai trendeknek megfelelő dekorációt, lakástextilt, lakáskiegészítőket szeretnék megvásárolni.
Az Aranytűbe is beköltözött a karácsony

Az Aranytű boltokat üzemeltető Barapon Kft már 26 éve van a piacon, azóta igyekeznek kielégíteni - előbb főleg a nagykereskedelemben a ruhatextil iránt, majd egy komolyabb profilmódosítás következtében a kiskereskedelmi üzletekben érdeklődőket.

„Kezdetben ruhatextillel foglalkoztunk, elsősorban a közepes méretű varrodáknak szállítottunk alapanyagot, de a nem sokkal az indulásunk után megnyitott boltjainkban is nagy volt az érdeklődés a ruhatextil iránt” - mondja el elöljáróban Pongrácz Sándor, a cég alapító tulajdonosa.

„A 2000-es évek végén már kisebb volt a varrodák érdeklődése, ekkor mi is módosítottunk, bővítettünk addigi profilunkon, már importált termékeket is kezdtünk forgalmazni, valamint a ruhatextil mellett lakástextillel is kezdtünk foglalkozni, ami nagy érdeklődést váltott ki boltjainkban” - teszi hozzá a tulajdonostárs, Kiss András.

Méteráru iránt persze továbbra is van érdeklődés, hiszen ma is készítenek egyedi tervezésű ruhákat a hölgyek, a varrónők, nagyon fogynak a dekorációként használható termékek is - főleg lagzikhoz, bálokhoz vásárolnak náluk. Viszont a darabáru adja az eladások döntő többségét.

Egész év folyamán található - az aktuális szezonnak megfelelő - áru, említhetnénk tavasszal a húsvéti ünnepekre gyártott termékeket, vagy nyáron az egyre divatosabbá váló kiskerti ülőgarnitúrákhoz tartozó huzatokat, kiegészítőket. „Ahogy a divat változik, igyekszünk mi magunk is követni azt, és az árukészletet folyamatosan bővítve eleget tenni a keresletnek.”

„Mivel közeledik a karácsony, és minden háziasszony szereti ünnepi díszbe öltöztetni otthonát, azért erre a fontos ünnepre kiemelten figyelünk. A karácsonyi termékcsoport esetében a motívumok nagyrészt azonosak, de a színek és a minta évről évre változik. Ha a kedves vásárló a lakás bármely részét szeretné karácsonyi hangulatba öltöztetni, az ahhoz kellő textilt, kiegészítőt nagy valószínűséggel megtalálja valamelyik boltunkban: Dunaszerdahelyen, Somorján, vagy éppen Érsekújvárban” - tudjuk meg Pongrácz Sándortól.

„Úgy gondolom, hogy csak nagy vonalakban érdemes felsorolni a választékot, hiszen az nagyon széles. Boltjainkban megtalálják a díszpárnát, pokrócokat, ágytakarókat, paplanokat, párnahuzatokat. De a fürdőszobai tartozékokat is beszerezhetik nálunk: törölközőt, fürdőszobai szőnyeget, ahogy a konyhai kiegészítőkből is válogathatnak a boltokban: törlőruha, kesztyű, kötény, vagy asztalterítő - méretre készítetteket, és asztali futókat egyaránt. Az utóbbi években a háziasszonyok szeretnek saját kezűleg készíteni otthoni dekorációkat, amihez szintén találnak alapanyagot - fonalat, dekorációs kiegészítőket a boltokban” - egészíti ki Kiss András.

Ha valaki nem igazodik ki a rengeteg holmi közt, netán speciális kérdése van, azon is segítenek az eladók: mivel a boltokban szakképzett személyzet dolgozik, szívesen adnak tanácsot a betérő vásárlónak.

Aki tehát minőségi árut - legyen szó ruhatextilről, rövidáruról, lakástextilről - óhajt vásárolni, azokat örömmel látják kiskereskedelmi boltjaikban: Dunaszerdahelyen, Somorján, vagy Érsekújvárban.

Az Aranytű boltok nyitvatartása és elérhetősége:

Dunaszerdahely, Jehuda Aszád tér 6763, telefon: 0948 /390 123; nyitva hétfőtől-péntekig 9.00-17.00, szombat 9.00-12.00 között

Somorja, Fő utca 66/A, telefon: 0948 / 390 124; nyitva hétfőtől-péntekig 9.00-17.00, szombat 9.00-12.00 között

Érsekújvár, M.R. Štefánik utca 5, telefon: 0948 / 390 126; nyitva hétfőtől-péntekig 9.00-17.00, szombat 9.00-12.00 között

(PR)

Címkék: PR-cikk