Back to top

Asztali naptár érkezik minden dunaszerdahelyi háztartásba - VIDEÓVAL

Publikálva: 2020, január 17 - 16:02
Dunaszerdahely város önkormányzata idén is hasznos ajándékkal lepi meg a város minden háztartását: 2020-as évi magyar–szlovák nyelvű asztali naptárt juttattak, illetve juttatnak el a napokban az összes dunaszerdahelyi háztartásba.
Asztali naptár érkezik minden dunaszerdahelyi háztartásba - VIDEÓVAL

Az igényes kiadvány a városi médiát üzemeltető Perfects Rt. gondozásában jelent meg, benne számos hasznos információval, amelyek a város lakosait szolgálják, így az alapvető, közérdekű  információkon túl megtalálhatóak benne többek között a városi autóbuszjáratok menetrendjei, az osztályozott hulladékszállítással kapcsolatos tudnivalók és harmonogramok a családi házas övezetek számára vagy éppen Dunaszerdahely város jeles napjai is.

A 2020-as kalendáriumot a város pillanatképeiből ezúttal is Nagy Attila felvételeiből állította össze a portálunkat is működtető Perfects Rt.

Arra kérjük azokat a dunaszerdahelyieket, akik még a jövő hét elején sem kapnák meg esetleg a naptárt, vagy akik számára valamilyen oknál fogva nem tudták, nem lehetett kézbesíteni a kiadványt, személyi okmányaik felmutatásával a Dunaszerdahelyi Városi hivatal ügyfélfogadási irodájában vegyenek át egy példányt.

A kiadvány terjesztéséről a DSTV friss adásában is beszámolunk, ahol a városi médiát működtető vállalat elnöke, A. Szabó László a naptár szerepéről is nyilatkozik.

Ezt már olvasta?

Cookies