Jelenlegi hely

5+1 jótanács, hogy a házépítés gond nélkül menjen

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, augusztus 22 - 10:24 | Színes
Még a tervezésnél érdemes összeírni, milyen kívánalmaknak kell megfelelnie a leendő háznak: mekkora alapterület, hány szoba szükséges, milyen stílusú ház tetszik a családnak, szükséges-e garázs, stb.
5+1 jótanács, hogy a házépítés gond nélkül menjen
  1. Anyagi lehetőségek tisztázása
  • Érdemes még a kezdeti fázisban érdeklődni bankunkban, mekkora hitelkeret áll rendelkezésre, mik a lehetőségek, mennyi időn belül és milyen formában folyósítják a hitelt, milyen illetékekkel kell számolni.
  1. Megfelelő telek kiválasztása
  • Mivel már ennél a lépésnél tisztázódott, milyen igények vannak a házat érintően, valamint az is, hogy mekkora kerettel gazdálkodhat a család és így mekkora/milyen ház jöhet számításba, könnyebben és gyorsabban haladhat a telek kiválasztása. Ennél a fázisnál ajánlott figyelembe venni nemcsak a telek árát és méretetét, de az elhelyezkedését is, valamint hogy milyen közel vannak a számunkra fontos intézmények, pl a munkahelyünk, iskolák, üzletek, szórakozási lehetőségek, stb.
  1. Családi ház terveztetése szakemberrel
  • Ajánlott körülnézni a kész tervek közt is, mivel ezek sokkal költséghatékonyabbak, és gyorsabban használhatóak, mint a saját ötletek alapján készített tervek. Következő lépésként építészeti tanulmány készíttetésével már pontos költségvetést kapunk, mi mennyibe fog kerülni.
  1. Építkezési engedély
  • A ház pontos műszaki rajzainak elkészülése után már bátran lehet továbblépni az építkezési engedély intézéséhez, itt érdemes megemlíteni, hogy erre a lépésre akár 2-3 hónapnyi várakozási idő is eltelhet.
  1. Az építkezés
  • Az építkezési engedély megszerzése után következik a „leglátványosabb“ időszak, amikor felépül a várva-várt családi otthon. Az építést ajánlott szakképzett cégre bízni, mivel sokan nem mérik fel egy építkezés bonyolultságát - szerteágazó szakmai tudás szükséges egy sikeres házépítéshez. A dunaszerdahelyi székhelyű FAMILY HOUSE s.r.o. több éve szerepel az építkezések piacán. Csapata fiatal, lelkes és kreatív építészekből áll, akik minden családi házat új, izgalmas kihívásnak tekintenek.

Röviden a FAMILY HOUSE-ról:

Építészeti tervező iroda és kivitelező cég egyben, Dunaszerdahelyen. Több, mint 20 éves tapasztalattal bír az építkezések terén, így sok család talált új otthonra éppen az ő tevékenységük által. Dunaszerdahelyen, és annak 100km-es körzetében dolgoznak. Ingyenes tanácsadás az irodában, gyors ügyintézés, saját tervezésű és kivitelezésű családi házak. https://familyhouse.sk/

Válasszon olyan szakembert, aki már bizonyított, válassza a FAMILY HOUSE-ot!

(PR)

 

Címkék: PR-cikk