Jelenlegi hely

5 hasznos tipp a megfelelő klímaberendezés kiválasztásához

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, június 3 - 10:18 | Színes
A várható hőség átvészelése érdekében klímavásárlást fontolgat, de nem tudja, mire figyeljen oda a megfelelő klímaberendezés kiválasztása során? Íme pár tipp, hogy könnyedén rátaláljon a tökéletes darabra.
5 hasznos tipp a megfelelő klímaberendezés kiválasztásához

Bízza magát tapasztalt szakemberekre

A megfelelő klímaberendezés hosszú éveken keresztül, megbízhatóan szolgálja tulajdonosát. Klímavásárláskor mindenképpen olyan céget keressünk fel, amely elismert és jó hírnévnek örvend a piacon, s azon felül, hogy minőségi klímaberendezéseket kínál, hozzáértő segítséget nyújt a megfelelő berendezés kiválasztásában, annak beszerélését is átvállalja, valamint további előnyöket biztosít ügyfelei számára. Ilyen például a meghosszabbított jótállás, az ingyenes szerviz és karbantartás - azon belül is a légkondicionáló felülvizsgálata az üzembe helyezés évét követő első évben, részletfizetés hosszabb futamidőre, vagy a rendkívüli árkedvezmények. Döntésünket meghozhatjuk az elégedett ügyfelek valódi értékelései alapján is, amelyet egy megbízható cég hozzáférhetően közzétesz a saját weboldalán. A jó cég egyik legfontosabb ismérve a kiváló minőségű ügyfélszolgálat, legyen szó professzionális telefonos ügyfélszolgálatról vagy akár online szolgáltatásokról. Lehet, hogy egy cég kiváló szolgáltatást nyújt, de nincs honlapja és a megadott telefonszám sem érhető el, így már az első éves szerviznél nem várt nehézségekbe ütközhetünk.

Energiatakarékos klímával pénzt is spórolhat

Tény, hogy a klímaberendezések használata nem csupán a komfortérzetet, de természetesen a háztartások energiafogyasztását is megnövelik. Számos modell közül választhatunk – a mai modern klímaberendezésekkel nyáron hűteni, télen fűteni lehet, segítségükkel hatékonyan páramentesíthető és tisztítható a levegő a légtérben és szellőztetésre is alkalmasak, így az egész évben folyamatosan alkalmazhatóak. Ha energiatakarékos A+ vagy A++ energiaosztályú légkondicionálót választ, energiát takaríthat meg anélkül, hogy kényelmében korlátozva lenne. Ráadásul némely szolgáltató 20%-kal kedvezőbb áron biztosítja a villamosáramot a légkondicionáláshoz. Remek kombináció, ugye?

Klímavásárlás részletre? Igen!

A kialakult járványhelyzetben kiváltképp nem szeretné a család költségvetését egyszerre nagyobb összeg kifizetésével terhelni? Klímát vásárolhatunk már részletre is, amelynek kell nem feltétlenül a klasszikus értelemben vett részletfizetést jelentenie, hanem egy olyan komplex szolgáltatást, amelynek keretében a rendszeresen fizetendő, kedvezményes havidíjért a kiválasztott klímaberendezéshez további előnyök is párosulnak, mint az ingyenes kiszállítás, beüzemelés és a komplett szerviz. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az említett szolgáltatás keretében a klíma meghibásodása esetén kiszállással elvégzik annak javítását, vagy amennyiben ily módon a helyszínen nem orvosolható a probléma, új berendezésre cserélik a régit. Ráadásul már havi 35 euróért igényelhető a szolgáltatás, amely további előnyökkel is jár.

Klíma, amely csendes és szinte észrevehetetlen működés közben

Tudta, hogy egy fejlett klímakészülék csupán 20 - 30 decibeles zajt bocsát ki, ami nagyjából a lehulló falevelek susogásának felel meg? Tehát nem kell attól tartani, hogy működésük zajos és zavaró hatást keltene, ugyanis a modern klímaberendezések már nagyon csendesen és éjszaka halk üzemmódban, szinte észrevehetetlenül „dolgoznak“. Csupán a megfelelő típust kell kiválasztani.

Így lehet a klímaberendezés a lakás dísze

Miért ne lehetne épp a légkondicionáló az egyik legérdekesebb kiegészítője otthonának?! A klímák ugyan csendesek, így szinte észrevehetetlenek működés közben, ezt azonban a megjelenesükben nem feltétlenül tükrözik. Az igényesebb vásárlók az esztétikus kivitelezésű design klímákat keresik, amelyek külső megjelenése kifejezetten feltűnő is lehet. Különféle színben és kivitelben készülnek, a fa-, kő- és gyerekmintástól egészen a művészi kivitelezésig. Ön melyiket választaná?

A klímaberendezések kínálatáról bővebb tájékoztatást és további információkat a www.zse.sk/klima weboldalon talál.

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk