Back to top

45 éves lesz a Csaplár – Felhívás

Publikálva: 2021, augusztus 3 - 08:05
A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ 2022-ben ünnepli fennállásának 45. évfordulóját. Ebből az alkalomból szeretnének megszólítani minden látogatót, volt és jelenlegi kollégát – legyen az külső vagy állandó munkatárs, fotós, műszaki munkatárs –, hogy amennyiben rendelkezik valamilyen archív anyaggal (fénykép, plakát, hangfelvétel, oklevél, újságcikk, díj, ajándéktárgy, egyéb), szíveskedjék azt rendelkezésükre bocsátani.
45 éves lesz a Csaplár – Felhívás

A Csaplárkult csapata szeretné digitalizálni ezeket az anyagokat, melyeket azután a Csaplárkult 45 ünnepségsorozat kiadványaiban, kiállításán, honlapján, stb. használna fel (a digitalizálás után természetesen visszaszolgáltatjuk azt a tulajdonosának).

Az archív anyagot leadhatják személyesen a szokott munkaidőben Jarábik Imrének – 1. emelet 115-ös iroda, telefonszám: 031 590 08 05, vagy nyitvatartási idő alatt a Csaplár Benedek VMK portáján is. Az átadott dokumentumokról, tárgyakról átvételi elismervényt állítunk ki.

A már digitalizált fotókat, dokumentumokat e-mailen is küldhetik a csaplar45 [at] csaplarkult.sk e-mail-címre.

Legyen részese Ön is a jubileumi ünnepségsorozatnak! Az adatszolgáltatók közt egy 50 eurós ajándékutalványt sorsolunk ki, mely a Csaplár tetszőleges előadására használható fel.

Minden egyes anyagért hálás köszönet! Ünnepeljünk együtt!

Üdvözlettel: 

A Csaplárkult csapata

Ezt már olvasta?