Back to top

3. Dunaszerdahelyi Hazaváró Találkozó

Publikálva: 2017, március 8 - 09:00
Tisztelt Dunaszerdahelyről elszármazottak! A szülőföld, a szülőváros az ember életének alapvető meghatározója, erőt adóforrás mindenütt a világban. Mi, Dunaszerdahelyen élők, gyakran gondolunk azokra a gyermekkori társainkra, barátainkra, rokonainkra, akiket sorsuk szétszórt a környéken, vagy messzebb, akár a határainkon túlra sodort, és évek, akár évtizedek óta csak rövid időre térnek vissza.
3. Dunaszerdahelyi Hazaváró Találkozó

Dunaszerdahely Város Önkormányzata nevében ezzel a felhívással fordulunk Önök felé:

A világon mindig az a legszebb, ahol valamikor otthon voltunk. (Márai Sándor)

Kedves dunaszerdahelyiek, szerte a nagyvilágban!

Bár a világon számos olyan hely lehet, ahol az ember jól érezheti magát, igazi otthonérzetet csak a szülőváros nyújthat. Éppen ezért keressük, hívjuk és várjuk a valamikor Dunaszerdahelyen lakó, itteni felmenőkkel rendelkező, de ma már külföldön élő társainkat, hogy 2017. április 29-én, a Szent György-napok városi ünnepség alkalmából jöjjenek haza a 3. Dunaszerdahelyi Hazaváró Találkozóra. Megtiszteltetésnek vesszük, hogy egy közös összejövetel keretén belül feleleveníthetjük a múltat, ezért kérjük, tisztelje meg részvételével rendezvényünket!

Kérjük, hogy a Találkozón való részvételét legkésőbb 2017. április 10-ig jelezze a primator [at] dunstreda.eu e-mail-címen.
Örömmel vennénk, ha jelentkezéséhez csatolna egy rövid életpályát is. Bővebb információt az Ön által megadott elérhetőségre küldünk!
A személyes találkozás reményében barátsággal üdvözli:

Dr. Hájos Zoltán polgármester

Kedves dunaszerdahelyiek!
Rendezvényünk sikerének érdekében, amennyiben van ismeretségében Dunaszerdahelyről elszármazottra elérhetősége, szíveskedjen közölni velünk vagy akár Ön értesítse barátját, ismerősét.

 

Ezt már olvasta?

Cookies