Back to top

2018/19-es szezon: DAC U9

Publikálva: 2019, július 10 - 14:21
Az U9-es csapattal folytatódik a legutóbbi szezon ifjúsági szempontból való értékelése.
2018/19-es szezon: DAC U9

Góllövőink: Végh Róbert 40, Nagy Dezső 31, Domonkos Zsolt 18, Gál Zalán 17, Károlyi Simon 8, Starších Tibor 8, Gálffy Attila 5, Csiba Richard 4, Kováč Benedek 4, Bédy Attila 4, Szalai Richard 4, Rigó Péter 3, Pónya Péter 2, Szabó Bence 2.

Pályára léptek a 2018/19-es idényben: Horváth Áron, Kozmér Kevin Štefan, Bédy Attila, Csiba Richárd, Domonkos Zsolt, Gál Zalán, Gálffy Attila, Károlyi Simon, Kováč Benedek, Nagy Dezső, Póna Péter, Rigó Péter, Starších Tibor, Szalai Richárd, Végh Róbert.

A vezetőedző, Domonkos Tibor értékelése: „Az U9-es korosztályt tavaly nyáron vettem át. A 2018/19-es szezonban először szerepeltünk bajnokságban, ahol sikerült színvonalas meccseket játszani olyan csapatok ellen, mint a Petržalka, az Inter vagy a Slovan. Az eredmény nem mindig volt számunkra kedvező, de a mutatott játék általában biztató volt. Igyekeztünk minél több rangos tornán részt venni, hogy a lehető legerősebb ellenfelekkel mérhessük össze tudásunkat. Az akadémiánkon és a sportgimiben zajlott edzéseken a srácok mindent beleadva igyekeztek bizonyítani, hogy helyük van a csapatban. Összességében elmondható, hogy a csapat tagjai egyénileg fejlődtek, és két-három játékossal kiegészülve még eredményesebben tudják majd képviselni a sárga-kék színeket a következő szezonban.”

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies