Jelenlegi hely

Zsolna-DAC: Szurkolói utazás és jegyinfó

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 14 - 10:26 | DAC hírek
A DAC futballklub és az YBS fanklub felhívása a szombati Zsolna-DAC bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.
Zsolna-DAC: Szurkolói utazás és jegyinfó

A bajnok következik! 2017/18-as ligaszezon 16. fordulójában csapatunk szombaton, november 18-án 15:00 órától Zsolnán vendégszerepel. A hazaiak 27 ponttal a táblázat harmadik helyén állnak, a DAC egy pont előnnyel a második.

A belépőjegyek elővétele a mérkőzésre a következőképpen fog zajlani:

A MOL Aréna 1-es számú jegypénztárában, a VIP Silver bérletek árusítása során: keddtől csütörtökig, naponta 16.00 és 19.04 között

A dunaszerdahelyi Turul bárban: mától naponta a nyitvatartási idő szerint

Zsolnán: a mérkőzés előtt a helyszínen, 13:30-tól

A belépőjegy ára egységesen 5,- euró.

Az YBS Fanklub autóbuszos utazást szervez Zsolnára. Indulás a Szent István térről szombaton 10:45-kor. Az út ára 16,- euró. Feliratkozni és befizetni a Turul bárban lehet. Mint mindig, most is a befizetés sorrendje számít. YBS Fanklub tagok és szimpatizánsok előnyt élveznek. Az utazással kapcsolatos további részletekért kövesse az YBS fanklub hivatalos Facebook profilját.

Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz. Megkérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre, mert a szigorított biztonsági előírások miatt a beléptetés több időt vesz igénybe, mint általában. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők.

Szurkoljunk idegenben is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC