Back to top

Zólyombrézó-DAC: jegyinfó

Publikálva: 2022, augusztus 5 - 07:29
Csapatunk vasárnap a Fortuna Liga 4. fordulójában az újonc Zólyombrézó otthonában lép pályára. Íme, minden tudnivaló a vendégjegyek értékesítéséről.
Zólyombrézó-DAC: jegyinfó

A hétvégén a 4. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a Fortuna Liga küzdelmei. Csapatunk vasárnap koraeste az újonc Zólyombrézó stadionjában lép pályára, ahol a DAC drukkerei is jelen lehetnek.

Podbrezová-DAC bajnoki mérkőzés 2022. augusztus 7-én, vasárnap 18:00 órakor kezdődik.

belépőjegyek árusítása a DAC store-ban zajlik, a mai naptól szombatigVasárnap pedig a mérkőzés előtt a vendégszektor bejáratánál is lehetőség nyílik majd a vásárlásra.

A DAC STORE NYITVA TARTÁSA A 31. HÉTBEN:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-12:00

A belépőjegy ára egységesen 5,- euró; gyermekeknek 15 éves korig a belépés ingyenes.

A zólyombrézói stadion jegypénztárai és beléptető kapui másfél órával a kezdő sípszó előtt, 16:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor közéleben lesz, a vasúti sorompónál, cca. 150 méterre a bejárattól.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies