Back to top

A zene a Felhőben van!

Publikálva: 2021, április 7 - 14:41
A dunaszerdahelyi Bíró István, alias Felhő - örök pozitív kisugárzású fiatalember - hatalmas zeneimádó.
A zene a Felhőben van!

Legénykorunkban sok jó bulit megéltünk együtt - írja Kovács Ákos a KlikkOut-on. Számomra ez most nagy öröm, hogy a Vikkendhouse-ban mutatja meg zenei oldalát egy rövid beszélgetésben és egy zenés összeállításban.

Bíró István vagyok, de sokaknak inkább a Felhő név az ismerős. Mint autószerelő tevékenykedem és hobbim a távirányítós autók.

Emlékszel gyerekkorodból, milyen zenék vettek körül?

Mint sok más gyermek, én is a szüleim zenei stílusát voltam kénytelen hallgatni, ami akkor sem, és ma sem áll közel a szívemhez. Ezek a mulatós zenék voltak. Később a rap és a soul zene vitte nálam a prímet! Ezt Veréb Attilának, alias DJ Bird-nek köszönhetem. Az ő támogatásával és segítségével volt egy időszak, amit buli DJ-ként töltöttem.
Tiniként a zene már az életem része volt. Nem nagyon kedveltek a szomszédok, mert otthon mindig hangosan hallgattam a zenét. Mindig is szerettem a zene közelében lenni, és bárhol voltam, igyekeztem hallgatni, akár walkman akár discman segítségével.

Milyen stílusú zenék szóltak akkor főleg?

Főként a rap, soul, funky és a hip-hop voltak azok a stílusok, amiket hallgattam abban az időben, de alapjában mindenevő voltam. Imádtam a kilencvenes évek végén a DAC hotelben tartott bulikat, mivelhogy diszkópatkányok voltunk és a hotel még közel is volt!

A cikket teljes egészében elolvashatják a KlikkOut oldalán.

Ezt már olvasta?

Címkék: Klikkout