Back to top

Yhoan Andzouana: Kiegyenlített találkozó volt

Publikálva: 2023, december 4 - 13:27
„Megérdemelt a döntetlen, bár a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak.” A besztercebányai mérkőzést követően Yhoan Andzouana nyilatkozott.
Yhoan Andzouana: Kiegyenlített találkozó volt

„Nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl, de a besztercebányai összecsapások mindig ilyenek. Úgy gondolom, kiegyenlített volt a találkozó, megvoltak a jó lehetőségeink, akárcsak az ellenfélnek, így mindkét csapat győzhetett volna. Kár, hogy nem tudtunk három ponttal távozni, nem sikerült kihasználni a helyzeteinket. Viszont ez egy pont még mindig jobb a nullánál. Úgy gondolom, megérdemelt a döntetlen, bár a nagyobb lehetőségek előttünk adódtak” – értékelte a szombati Dukla-DAC (0:0) ligamérkőzést csapatkapitányunk, Yhoan Andzouana.

A két együttesnek nem csak egymással, de a nehéz talajjal is meg kellett küzdenie. „Besztercebányán sokkal hidegebb volt, mint Dunaszerdahelyen, ráadásul a pályán is állt a víz. Azonban a körülmények mindkét csapat számára azonosak voltak, sikerült gyorsan alkalmazkodnunk a pálya talajához. Nehéz dolgunk volt, de kilencven percen keresztül küzdöttünk. Szoros a tabella állása, fontos volt, hogy a szombati meccsen ne engedjük közelebb kerülni a Besztercebányát. Természetesen jó lett volna győzni, de nem szabad elfelejtenünk, hogy odahaza vereséget szenvedtünk tőlük. A soron következő összecsapáson mindent meg fogunk tenni a győzelemért. A Dukla elleni hazai vereség motiváció volt számunkra, hiszen mindegyik csapatot le akarjuk győzni. A felkészülés során nem igazán esett szó arról a meccsről, akkor ugyanis egyéni hibákkal ajándékoztuk oda nekik a három pontot” – tette hozzá a kongói válogatott játékosa.

Forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Yhoan Andzouana
Cookies