Jelenlegi hely

WLF divatshow immáron tizedszer

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2016, november 22 - 10:21 | Színes
Már javában folynak a december 2-án megrendezésre kerülő WLF fashion show előkészületei, sőt, bizton állíthatom, hogy az idő előrehaladtával a rendezvény megálmodójának, az est főszervezőjének, Lipcsey Máriának minden gondolata már a bemutató tökéletes kivitelezése körül forog. A X. jubileumi rendezvény aprópóján beszélgettünk vele.
WLF divatshow immáron tizedszer

- Mivel minden egyes rendezvényetek egyedi és utánozhatatlan, a divat szerelmesei mit várhatnak a X. őszi-téli show kerek évfordulója alkalmából?

- Alapjában véve a divatmárkák: a Princess Italy Shop DS, MY 77, MISSQ, Paparazzi Fashion, Triumph - J-Press legújabb kollekciói, Szalai Evelin, győri fitness modell ruhakollekciója, egy profi divattervező, Tánczos Anita egyedi tervezésű esküvői és estélyi ruhái, valamint Soós Laca ugyancsak egyedi tervezésű bőrtáskái és kiegészítői kerülnek a kifutóra, ez utóbbit pedig a Vermes-villában egy kiállítás részeként is megcsodálhatják a résztvevők, ami újdonság és különlegesség is egyben.

- Tehát a helyszín marad a régi, a divatshownak már hagyományosan otthont adó Vermes-villa?

- A téli-őszi kollekcióra mindenképpen marad, mert hangulatát tekintve sem szebbet, sem jobbat, de még ugyanolyat sem tudnánk találni. Ilyen szempontból felülmúlhatatlan. Ha a jövőben gondolkodnánk is más helyszínen, azt csak a helyszűke miatt tennénk.

- Milyen témakör köré építettétek az idei őszi-téli bemutatót?

- Nincs meghatározó irányvonal, a márkák legújabb őszi-téli trendjeit mutatjuk be, de a fő attrakció mégis a Győrből érkező vendég-divattervezőnk esküvői és estélyi ruhás bemutatója, ezzel is ötletet adva a frigyüket jövő év tavaszán vagy nyarán megpecsételni vágyó menyasszonyoknak, de a báli szezonhoz ötletet merítőknek is. A díszletet és a terem elrendezését is ennek hangulatához fogjuk igazítani és a hajak, sminkek is ennek jegyeit fogják magukban hordozni az aktuális divaton belül .

- Úgy tudom, hogy minden divatbemutató két részből áll, most sem lesz ez másként?

- Így van, az első részben, ahogy már említettem a divatmárkák legújabb, exkluzív divattrendjeit mutatjuk be, melyek közül kiemelném a mindig nagy népszerűségnek örvendő Triumph- J-Press fehérneműbemutatót. Továbbá ebben a részben kap helyet Szalai Evelin, aki hobbi szinten tervez és ő maga is részt vesz a bemutatón, ez már magában különleges, valamint Soós Laca márkája az 5005 Leather, ami egyedi tervezésű bőrtáskákat és kiegészítőket takar mindkét nem részére. A bőr illata és megjelenése csak fokozza a látványt. (Hogy olvasóink egy kis előnyhöz jussanak, Soós Lacával még májusban készült interjúnkat ITT láthatják.) A második részben mindig egy olyan divattervezőt emelünk ki, aki ezt tanulta és professzionális szinten műveli ezt a szakmát, idén a Győrből érkező Tánczos Anita kollekciójára esett a választás.

- Melyik korosztályhoz szól leginkább ez a bemutató?

- Én úgy gondolom, hogy kortalan, hiszen az összes stílus képvislteti magát. Aki nem a fiatalos, extrém divatot kedveli, az gyönyörködhet az olasz divatban, szőrmékben, bőrkabátokban. A profi divattervezők kollekciói láttán pedig fel lehet keresni az alkotót és személyre szabottan megvarratni a kívánt formát a megfelelő anyagból és ez a táskák esetében is így van.

- A modellek és a WLF csapat tagjai terén minden marad a régiben?

- Igen, azzal a különbséggel, hogy modelljeink magyarországi modellekkel bővülnek, Tánczos Anita magával hozza néhány kedvenc modelljét, akire az adott ruhát szabta, férfi modelljeink pedig idén csak a bőrtáskák bemutatóján vesznek részt, hiszen a mostani üzletek csak a női divatot képviselik. WLF csapatunkban pedig egy csere várható az idén. Az elmúlt években több fodrásszal dolgoztunk együtt, de azon vagyunk, hogy ezt a tagot is állandósítsuk. Idén Posztós László kreatív hajkölteményeit csodálhatjuk meg, melyet dekoratőrünk, Holocsi Pali kiegészítőkkel tesz majd teljessé. Természetesen stylistunk továbbra is Süke Moncsi és Varga Lívia sminkjei nélkül mit sem érnének a szép ruhák.

- Mivel rengetegszer hangzott el a beszélgetés során az újdonság és különlegesség szó, áruljuk el azt is, hogy milyen kis meglepetéssel készültök a showra jegyet váltó vagy meghívott vendégeknek.

- Mindig tanakodunk, hogy hogyan tudnánk még személyesebbé és hangulatosabbá tenni a résztvevők számára az eseményt, így idén minden vendéget egy kis ajándékcsomag is vár az ülőhelyén, ami, reméljük férfinak és nőnek is egyaránt örömet szerez és megalapozza a hangulatot.

Nem is maradt más hátra, mint hogy azt kívánjam, hogy minden a terveitek szerint alakuljon. Természetesen, jegyek még korlátozott számban kaphatók, de aki nem tud ott lenni december 2-án a Vermes-villában, ne keseredjen el, mert arról is beszámolunk, hogy a kemény munka meghozta-e a várt eredményt. Ráadásul jövő tavasszal is lesz WLF show, amit május környékére terveznek, és azt már jóval előtte érdemes beütemezni a naptárba.

Címkék: WLF