Back to top

A WhatsApp mostantól támogatja a videóüzenetek küldését

Publikálva: 2023, augusztus 4 - 09:48
WhatsApp felhasználóként, ha nem akarunk pötyögni, vagy (video)telefonálni, bármikor választhatjuk a hangüzenetet, mint közlési módot. Hamarosan pedig rövid videós üzeneteket is küldhetünk az alkalmazás segítségével, a hiánypótló funkciónak valószínűleg sokan fognak örülni.
A WhatsApp mostantól támogatja a videóüzenetek küldését

A WhatsApp végre támogatja a rövid, videós üzenetek küldését, illetve fogadását.

Ezek egyenként legfeljebb 60 másodperc hosszúak lehetnek, és az applikáció végponttól végpontig terjedő titkosítása védi őket. A videoüzenetek küldése hasonló a hangüzenetek továbbításához.

Ugyanarra az ikonra kell koppintani, amivel korábban hangüzeneteket küldhettünk, de mostantól élhetünk a videós üzenés lehetőségével is. A számunkra megfelelő opció kiválasztását követően, a gombot lenyomva rögzíthetjük mondandónkat, majd ha a virtuális billentyűt felengedtük, elkészül a felvétel, és küldésre kerül.

Ha nem akarjuk a képernyőt folyamatosan nyomni, szimplán felfelé kell simítanunk, a rögzítés így is megkezdődik. Ezt a lehetőséget már hangüzenetek küldésekor is használhattuk, úgyhogy a felhasználók számára valószínűleg ismerős lesz.

Amikor egy csevegésben megnyitjuk a videót, az alapértelmezetten némán indul el, de ha megérintjük a felvételt lejátszás közben, megkapjuk a hangot is. Ha még a saját eszközödön nem látod a funkciót, nem kell megijedni, annak bevezetésére fokozatosan kerül sor. Az ígéret szerint a WhatsApp összes felhasználója megkapja az elkövetkezendő hetekben.

Forrás: napidroid.hu

Ezt már olvasta?

Cookies