Back to top

VOVO LAND TALKS - a lehetőségek estje

Publikálva: 2016, április 5 - 04:00
Nem mindennapi program várja az érdeklődőket április 5-én a Városi Művelődési Központban, méghozzá a VOVO LAND TALKS - a lehetőségek estje.

Az esten Szalay Ádám, televíziós személyiség, motivációs tréner osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel. A beszélgetés Jack Canfield amerikai siker-coach "Sikerkód" néven ismertté vált módszeréről folyik majd. A trénert személyesen képezte A titok című film népszerű tanítómestere, Jack Canfield, az Erőleves a léleknek című világhírű könyvsorozat társszerzője.

Fellépnek: Szalay Ádám - televíziós személyiség, motivációs tréner, Bott Frigyes - borász, Bindics Zsolt - gazdasági szakértő, Bokros Krisztina "Maja" - énekes, műsorvezető.

Mit ad neked a lehetőségek estje?

Olyan gyakorlatias módszereket ismerhetsz meg, amelyeket akár már másnaptól alkalmazhatsz életminőséged javítása érdekében. Ádám és vendégei feltöltenek lelkesedéssel és energiával: motiváló, igaz történeteken keresztül hallhatsz arról, hogyan építheted fel te is a karrieredet, hogyan növelheted a bevételeidet, hogyan élhetsz boldog kapcsolatban, hogyan válhatsz elégedetté külső megjelenéseddel.

Miért mutathat kiutat ez az este a problémás helyzetekből?

Mert megismered a problémamegoldás képletét, és megérted, hogyan segíthetsz saját magadon, ha a dolgaid rosszul alakulnak Ádám megosztja veled a legsikeresebb emberek három titkát - és vendégei segítségével be is mutatja, hogyan kell az elméletet a gyakorlatba is átültetni.
Megérted, mik azok a gondolkodási csapdák és megtanulod, hogyan szabadulhatsz meg tőlük

Mit jelent az, hogy "ugrás a következő szintre"?

Az est lényege, hogy képessé tegyen a lehetőség-központú gondolkodásra. Megismered azt a hatlépcsős modellt, amely segít kitörési pontjaid azonosításában. Az új szemléletmód alkalmassá tesz arra, hogy számottevően javíts az eredményeiden és egy lépéssel feljebb lépj a siker képzeletbeli létráján.

Miért érdemes részt venned az esten?

- mert növeli az önbizalmadat, és segít megtalálnod a harmóniát a mindennapokban.
- mert megtanít rendszerben gondolkodni, és rádöbbent, hogyan cselekedhetsz lényeglátóbban a céljaidért.
- mert rájössz, hogyan javíthatsz a kommunikációdon és válhatsz hatékony önérvényesítővé.

Jegyek elővételben 9 euróért, a helyszínen 11 euróért kaphatók a Vovo Landben, a Focus Music Shopban és a VMK-ban.

(-)

Ezt már olvasta?

Cookies