Back to top

Vodnyánszka Renáta a világbajnokságról

Publikálva: 2022, augusztus 28 - 15:05
A dunaszerdahelyi MegySport atlétikai klub legjobb versenyzője, Vodnyánszka Renáta kitartó és áldozatos munkájának köszönhetően az idén augusztusban részt vehetett az U20-as atlétikai világbajnokságon a kolumbiai Cali városában. Az ifjú atléta és édesanyja, Varga Medgyes Renáta – aki egyben edzője is – a tapasztalatairól beszélt a Ma7 portálnak.
Vodnyánszka Renáta a világbajnokságról

A még csupán tizennyolc éves távolugró őszintén kimondta, csalódást okozott számára a szereplése. Nagyon bántja, hogy nem tudta a maximumot kihozni magából a versenyen, így végül a 19. helyen végzett. A világbajnokságon több negatív élményben is része volt, egészségügyi problémákkal küzdött, emellett szervezési mulasztások is merültek fel az ottlétük alatt.

„Ebben az évben az volt a célom, hogy kijussak és minél jobban teljesítsek, ami sikerült is volna, de sajnos valami betegség mászott rám. Ezen kívül tökéletesen éreztem magam, ilyen formában még nem voltam, nagyon sajnálom ezt az egészet, hogy így alakult“ – mondta.

Édesanyja és edzője, Varga Medgyes Renáta rendkívül büszke a lányára, hogy a betegség és a felmerülő nehézségek ellenére is mindent megtett azért, hogy bizonyítson.

ma7.sk, Patócs Diana

Ezt már olvasta?

Cookies