Back to top

VIP Silver menü a DAC-Szered bajnokira

Publikálva: 2020, augusztus 5 - 20:30
A Silver VIP kínálata a vasárnapi szezonnyitóra – az első az igazi!
VIP Silver menü a DAC-Szered bajnokira

A hétvégén újra életre kel a MOL Aréna: az új bajnoki idény 1. fordulójában a Szered csapatát fogadjuk. A mérkőzés 2020. augusztus 9-én, vasárnap 18:00 órakor kezdődik.

Az új szezonban is folytatódik a hagyomány, és az ország legjobb csapatainak mérkőzései mellé a régiónk tipikus ízeit tálaljuk.

Vasárnap is speciális menüvel készülünk a MOL Aréna Silver VIP látogatóinak. Töltsön egy kellemes koraestét a stadion legjobb részeiben, ahol rendkívüli élményt talál, tipikus csallóközi ízek kíséretében!

A SILVER részlegben szórakoztató meglepetés is vár a szurkolókra. Ezért ne habozzon, és hozza el magával a gyermekeit is!

A VIP Silver belépőjegy tulajdonosa a VIP zónából követheti a mérkőzést, remek rálátással a MOL Aréna gyepére. A VIP Silver már 2 órával a kezdő sípszó előtt megnyitja kapuit, így marad elég ideje családjával vagy barátaival kiélvezni a hagyományos és finom ételeket.

Az összecsapás előtt már 16:00 órától megnyílnak a VIP szektor kapui, ahol a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben várjuk a szurkolókat.

menüt a Villa Rosa mesterszakácsa, Bindics Imre állította össze. Az ételhez kiváló borokból készült fröccsöt szolgálunk fel a mérkőzés előtt és a félidőben. A félidei szünetben a Kukkónia desszertjeit is megkóstolhatja. A VIP Silver részlegben pedig egy cashless bár is található, további nagyszerű italokkal.

MOL Aréna, St. Nicolaus SILVER LOUNGE, 2020. augusztus 9.: VASÁRNAPI MENÜ

Meleg büfé - 16:00 órától szolgáljuk fel
Sertés karaj tejszínes mézes mártással és rózsaszín fűszerrel, főtt baby burgonya petrezselyemmel és vajjal, jázmin rizs
Pikáns magyar marhagulyás házi bécsi knédlivel
Házi sült kolbász mustárral, csalamádéval és házi kenyérrel
Karfiol gratin sajttal

Desszert - 18:45 órától szolgáljuk fel
Kukkónia desszert gyümölccsel
Túrós rétes
Morvai kalács szilvás lekvárral

Italkínálat
Üdvözlő ital 18:00-ig (fröccs a SKIZO Irsai Olivér 2019, Sauvignon Blanc 2019 és Kékfrankos Sauvignon Rosé 2019, Badacsonyi borvidék boraiból)
Szódavíz korlátlan fogyasztása
Ingyenes bor a félidőben (fröccs a SKIZO Irsai Olivér 2019, Sauvignon Blanc 2019 és Kékfrankos Sauvignon Rosé 2019, Badacsonyi borvidék boraiból)

A Silver VIP belépőjegy egységes ára 35 euró, klubkártyával 30 euró. Az elővétel során három módon tudják megvásárolni: az online értékesítés keretén belül, a jegypénztárakban, vagy pedig a DAC store fanshopban, a nyitvatartási idő alatt.

VIP Silver:
Egyszeri belépő: 35 euró (klubkártyával 30 euró)
VIP Silver előnyei:
- SILVER menü, amelyet a Villa Rosa mesterszakácsa, Bindics Imre állított össze
- Üdvözlő ital 18:00-ig
- Meleg büfé 16:00-tól
- Desszert 18:45-kor
- Szódavíz korlátlan fogyasztása
- Üdvözlő ital és ingyenes bor a félidőben
- SILVER level VIP ülőhelyek a főtribün középső részén

Link az online értékesítésre: http://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

A VIP belépőjegyekre nem vonatkozik kedvezmény a gyermek, nyugdíjas, egészségkárosultak és tolókocsis látogatók számára.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies