Back to top

VIP Silver menü a DAC-Slovan rangadóra

Publikálva: 2020, június 30 - 20:32
A Silver VIP kínálata a Fortuna Liga holnapi slágermérkőzésére – exkluzív élmények ezüstben!
VIP Silver menü a DAC-Slovan rangadóra

Holnap végre ismét futballünnep helyszíne lesz a MOL Aréna, ahol a szezon utolsó előtti hazai mérkőzésén a már biztos pozsonyi Slovan csapatát fogadjuk. A DAC-Slovan rangadó szerdán 20:00 órakor kezdődik.

A hétközi találkozó alkalmával is speciális menüvel készülünk a MOL Aréna Silver VIP látogatóinak. Töltsön el néhány kellemes órát a stadion legjobb részeiben, ahol rendkívüli élményt talál, tipikus csallóközi ízek kíséretében!

A SILVER részlegben szórakoztató meglepetés is vár a szurkolókra. Ezért ne habozzon, és hozza el magával a gyermekeit is!

A VIP Silver belépőjegy tulajdonosa a VIP zónából követheti a mérkőzést, remek rálátással a MOL Aréna gyepére. A VIP Silver már 2 órával a kezdő sípszó előtt megnyitja kapuit, így marad elég ideje családjával vagy barátaival kiélvezni a hagyományos és finom ételeket.

menüt a Villa Rosa mesterszakácsa, Bindics Imre állította össze. Az ételhez kiváló borokból készült fröccsöt szolgálunk fel a mérkőzés előtt és a félidőben. A félidei szünetben a Kukkónia desszertjeit is megkóstolhatja. A VIP Silver részlegben pedig egy cashless bár is található, további nagyszerű italokkal.

Az összecsapás előtt már 18:00 órától megnyílnak a VIP szektor kapui, ahol a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben várjuk a szurkolókat.

MOL Aréna, St. Nicolaus SILVER LOUNGE, 2020. július 1.: SZERDAI MENÜ

Főételek - 18:00 órától szolgáljuk fel
Sült kolbász
Savanyúságok, mustár
Házi kenyér
Csirke paprikás vajas csuszával
Sertés karaj steak salotthagymás és gombás öntettel, főtt burgonya golyók vajjal és petrezselyemmel
Grillezett zöldség sampinyon gombával, tofuval és gyombéres-szója szószos öntet, szezám mag

Desszert - 20:45 órától szolgáljuk fel
Kukkónia puding gyümölccsel
Morvai túrós és lekváros kalács

Italkínálat
Üdvözlő ital 20:00-ig (fröccs a SKIZO Irsai Oliver Balaton 2019 és SKIZO Kékfrankos-Cabernet sauvignon rozé Balaton 2019, Badacsonyi borvidék boraiból)
Szódavíz korlátlan fogyasztása
Ingyenes bor a félidőben (fröccs a SKIZO Irsai Oliver Balaton 2019 és SKIZO Kékfrankos-Cabernet sauvignon rozé Balaton 2019, Badacsonyi borvidék boraiból)

A Silver VIP belépőjegy egységes ára 35 euró, klubkártyával 30 euró. Az elővétel során két módon tudják megvásárolni: a jegypénztárakban vagy a DAC store fanshopban, a nyitvatartási idő alatt.

VIP Silver:
Egyszeri belépő: 35 euró (klubkártyával 30 euró)
VIP Silver előnyei:
- SILVER menü, amelyet a Villa Rosa mesterszakácsa, Bindics Imre állított össze
- Üdvözlő ital 20:00-ig
- Három fajta főétel 18:00-tól
- Desszert 20:45-kor
- Szódavíz korlátlan fogyasztása
- Ingyenes bor a félidőben
- SILVER level VIP ülőhelyek a főtribün középső részén

A VIP belépőjegyekre nem vonatkozik kedvezmény a gyermek, nyugdíjas, egészségkárosultak és tolókocsis látogatók számára.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies