Back to top

ViOn B - DAC B/Nyékvárkony 0:4 (0:1)

Publikálva: 2017, augusztus 14 - 13:52
Magabiztos győzelmet aratott a két B csapat találkozóján a DAC, ezzel hat pontot gyűjtött az idény első két mérkőzésén. A helyzetek alapján akár magasabb is lehetett volna a gólkülönbség.

FC ViOn Aranyosmarót B/Verebély - DAC B/Nyékvárkony 0:4 (0:1)

2017.08.12., szombat, 17:00

Góllövők: 40. Iván, 48. Kosorin, 64. Grebač, 76. Csóka

Játékvezető: Šandrik - 150 néző

DAC B/Nyékvárkony: Slávik - Kosorin, Janček, Varga, Bajics - P. Nagy, Tešlár - Moďoroši (65. Mészáros), Domonkos (77. Szelle), Iván (72. Csóka) - Grebač. Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Természetesen elégedettnek kell lennem egy ilyen eredmény után. Meg kell mondanom, hogy a srácok nagyon felelősségteljes, kollektív és lelkes teljesítményt nyújtottak, sok minőségi dolgot is mutattak. Még ha a győzelem nem is született könnyedén, úgy gondolom, hogy az első perctől egyértelműen mi voltunk az aktívabb együttes, hajtottunk a három pontért, és az ellenfelet tulajdonképpen az egész kilencven perc során nem engedtük komolyabb helyzetbe kerülni. Mi diktáltuk az összecsapás iramát, amely a mi elképzeléseink szerint alakult. A sima eredmény csak hab a tortán, és az is, hogy négy szép gólt lőttünk és további lehetőségeink voltak. Örülök annak, hogy a sikeres hazai szezonkezdet után ilyen különbséggel sikerült diadalmaskodnunk idegenben. Nem volt egy könnyű meccs, hiszen az ellenfél is komoly játékerőt képvisel, ráadásul az A csapatukból is lehetőséget kapott néhány játékos. Ezért is nagyon értékes a győzelmünk, és már türelmetlenül várjuk a Bős elleni rangadót.”

Szombaton rangadó következik: a bősi együttes érkezik Nyékvárkonyba. Kezdés 17:00 órakor.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies