Jelenlegi hely

Világi: a cél az első három között végezni

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, július 16 - 09:44 | DAC hírek
A Fortuna liga kezdete előtti hagyományos sajtótájékoztatón a bajnoki célokról beszéltek a klub vezetői.
Világi: a cél az első három között végezni

Világi Oszkár tulajdonos elmondta, tavaly is titokban az első háromban való pozíció kiharcolása volt a klub célja, ami sikerült is. Idén is minimálisan a legjobb hatban szeretnének ott lenni, de ezzel nem lennének elégedettek, az első három hely valamelyikét szeretnék megszerezni. Az elkövetkező napokban sűrű program vár a csapatra, s bízik benne, Grúziában sikerül továbbjutni.

Világi arról is beszélt, az utánpótlás szintjén nem fejlődtek olyan mértékben, mint szeretnék, még inkább szeretnének erre a területre fóksuzálni.

Jan Van Daele a tulajdonoshoz hasonlóan hangsúlyozta, sikerült megtartani a kezdőcsapatot. Kalmár Zsolt leszerződtetését nehéznek jellemezte a vezető, de nagyon fontos volt, hogy sikerült és a magyar játékos maradhat Dunaszerdahelyen. 

Marin Ljubičić csapatkapitány szerint jó a hangulat a csapatban, sikerült mindenkinek beilleszkednie. Az első Tbiliszi elleni találkozó szerinte megmutatta, a DAC jobb csapat, de ezt a pályán is meg kell mutatni. Méh négy napjuk van a felkészülésre, igyekeznek a legjobbak lenni.

A hírt frissítjük.

Címkék: DAC