Jelenlegi hely

Videópályázat fiataloknak: augusztus végéig várják a munkákat!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 9 - 10:00 | Színes
Egészen augusztus végéig várja a dunaszerdahelyi városi médiát működtető Perfects Rt. a 2000 és 2006 között született fiatalok videós munkáit, amelyben legfeljebb háromperces videóban mutatják be Dunaszerdahely szépségeit, értékeit úgy, ahogyan ők látják.
Videópályázat fiataloknak: augusztus végéig várják a munkákat!

„Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az ezredforduló után született generáció miként látja településünket, s mindezt milyen módon mutatná be a mai kor »nyelvén«, vagyis videón. A pályázat révén szeretnénk, ha új szempontokból is megismerhetnénk Dunaszerdahely mindennapjait” – mondta el korábban a kiírás kapcsán A. Szabó László, a Perfects elnöke, városunk alpolgármestere.

A pályázóknak nyár végéig van idejük színes kis városbemutató filmeket készíteni, amelyek hossza legalább 1 perc, de legfeljebb 180 másodperc. Dolgozhatnak mobillal, fényképezővel, videókamerával vagy más eszközökkel is – a lényeg, hogy bemutassák, miként is látják a városunkat, s mindezt a rájuk jellemző módon tegyék.

„A győztesre egy akciókamera és további értékes díjak várnak, de a képzeletbeli dobogó további helyezettjei sem távoznak majd üres kézzel. A tárgyi nyeremények mellett pedig nem titkolt cél, hogy a legtehetségesebb fiataloknak a városi médiában is teret adjunk a kibontakozásra, tehát akár karrierjüket is építhetik a verseny révén” – emelte ki Rajkovics Péter, a városi médiát működtető vállalat igazgatója.

A kiválasztott alkotásokat az idén Dunaszerdahelyen és több nyári fesztiválon is bemutatnák majd.

Pályázati feltételek:

  • Minden alkotó (egy csapatban legfeljebb 3 személy) születési dátuma 2000. január 1. és 2006. december 31. között legyen.
  • Legalább 60 és legfeljebb 180 másodperc hosszúságú videót készítsen – ezek felismerhetően Dunaszerdahelyen készüljenek.
  • Beadási határidő: 2020. augusztus 31. 18.00
  • Az elkészült filmeket valamilyen fájlmegosztó oldalra kell feltölteni és az erre mutató linket az alkotó vagy alkotók rövid életrajzával elküldeni a rajkovics [at] perfects.sk e-mail-címre.
  • A videót kérjük mp4 vagy avi formátumban küldeni, FullHD formátumban.

A pályázattal kapcsolatos további kérdéseket ugyancsak a rajkovics [at] perfects.sk címre lehet elküldeni. Nyeremények: GoPro kamera, vásárlási utalvány, alkotói szerződés.