Jelenlegi hely

Vida Kristopher: Szombaton este már négy pont legyen az előnyünk!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 14 - 16:49 | DAC hírek
Magyar szélsőnk máig szívesen idézi fel első mérkőzését a DAC színeiben, amelyen találatával pontot mentett Zsolnán és a Hónap gólja díjat is elnyerte.
Vida Kristopher: Szombaton este már négy pont legyen az előnyünk!

Hogyan telik a válogatott mérkőzések miatti szünet?

„Eddig remekül. Kicsit kevesebben vagyunk a megszokottnál, de így hangulatosabbak az edzések. Több a játék, és szerintem egy jó héten vagyunk túl.”

Szombaton a Zsolna otthonában lépünk pályára. Tavaly nyáron jártunk ott legutóbb, és sikerült megszerezned július hónap legszebb gólját. Visszagondolsz néha arra a mérkőzésre?

„Természetesen, hiszen az egy emlékezetes pillanat volt. Rögtön a bemutatkozásom alkalmával sikerült egy emlékezetes gólt lőnöm. Remélem, hogy most is sikerül betalálnom, csak örülnék neki, ha a gólom ezúttal három pontot érne, nem csak egyet, mint legutóbb.”

A bajnoki címvédőhöz utazunk, akikkel szemben egy pont az előnyünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

„Azt, hogy a lefújást követően már négy pont legyen a két csapat közötti különbség. A három pontért utazunk Zsolnára. Egész héten arra készülünk, hogy meglepjük őket, akárcsak otthon tettük, most azonban nemcsak hatvan percig, hanem kilencvenig akarjuk megfogni őket. Szeretnénk az egész találkozón nyomást gyakorolni rájuk, és gólokat szerezni.”

A több lőtt gólon kívül mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk?

„Egy jó csapatmunka és alapos letámadás. Jól kell mozognunk, keresni az üres területeket, és minél tovább akarjuk tartani a tempót és a nyugalmat, amit otthon sikerült is - ha kell, akkor akár kilencven-kilencvenkét percen át is. Három pontot akarunk szerezni.”

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC, Vida Kristopher