Jelenlegi hely

Vida bízik benne, hogy legközelebb bekerül

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, szeptember 7 - 17:33 | Sport
A DAC 2021 júniusáig hosszabbított szerződést Vida Kristopherrel, ami nem is csoda, hiszen kirobbanó formában futballozik a magyar játékos. A szlovák élvonal 7 fordulója alatt már öt gólnál és két gólpassznál tart – ám a válogatott meghívó csak nem érkezett - írja a m4sport.hu.
Vida bízik benne, hogy legközelebb bekerül

Marco Rossi szövetségi kapitány korábbi csapatából, a DAC-ból Kalmár Zsoltot hívta be a Finnország és Görögország ellen készülő keretbe, azonban ez még inkább motiválja honfitársát.

„Igyekszem tartani a mostani formámat, mert így lehet esélyem arra, hogy a következő válogatott összetartáson már én is ott legyek. Nagyon örülök, hogy Kalmár Zsoltot hívta Marco Rossi, ez jól mutatja, hogy be lehet kerülni a DAC-ból is. Bíztam benne, hogy talán én is kapok meghívót, úgy érzem most álltam ehhez a legközelebb. Dolgozom tovább, s talán legközelebb nekem is sikerül” – mondta Vida.

A 23 esztendős játékosnak a válogatottságon kívül további céljai is akadnak klubcsapatánál, a bajnoki cím megszerezését tűzte ki maga elé. A DAC 7 forduló után 15 ponttal a második a tabellán, csupán két pontos hátránnyal az első, Slovan Bratislava mögött.

Forrás: m4sport.hu

Címkék: Vida Kristopher