Back to top

Vezetik a bajnokságot

Publikálva: 2017, április 24 - 05:56
A városi sportklub női csapata vasárnap 18 órakor Szenc csapatával mérkőzött Modoron (Modra).
Rendkívül fontos találkozóról volt szó, hiszen a bajnokságban egyforma pontszámmal állt a mérkőzés előtt mindkét csapat. Igaz, a szenciek vezették a táblázatot a 2. ligában, de a dunaszerdahelyi lányok egy mérkőzéssel még kevesebbet játszottak. A győzelemmel lányaink a táblázat első helyére kerültek.

Szenc - Dunaszerdahely 21:24 (15:12)

Dunaszerdahely játékosai és góllövői: Bundová Lenka, Bugárová Katalin, Bugárová Vanessza (kapusok),  Szalayová Márta, Szeiffová Éva, Gorejová Petra 1, Nagyová Orsolya 2, Kázmérová Veronika, Viola Ágnes, Szabóová Kristína, Németh Brunczvik Nikoleta 6, Brunczvik Fanni 3,  Straková Mária 2, Bugárová Cintia. 7,  Tóthová Tamara 3,

Edző: Priklerová Silvia. Csapatvezető: Brunczvik Tünde.
 
Megkérdeztük a dunaszerdahelyi edzőt, Prikler Silviát, hogy látta a mérkőzést: "Nagyon nehéz meccs volt abból a szempontból, hogy tudtuk, nyernünk kell, ha tovább akarunk jutni, s ezért nagyon idegessen kezdtünk. A szenciek több játékosának Whill- es (extraligás) tapasztalatai is vannak a múltból, ezért is sejtettük, hogy nem lesz könnyű az első félidő. Nem sikerült alkalmazkodtunk az ellenfél játékához, nem futottunk eleget, nem segittetük egymást a támadásban, védekezésben. A második felidőben védekezést váltottunk, azt játszottuk, amit tudunk és szerencsére az ellenfél elfáradt. Nagyon örülök, hogy sikerült megfordítani a meccset és nyertünk."

Ezt már olvasta?

Cookies