Back to top

Verseny: az ősz legjobb DAC-fotója

Publikálva: 2017, szeptember 1 - 10:41
Szavazzon a Fortuna Liga őszi idényének legszebb DAC-fotójára, és nyerjen két belépőt a Szenice elleni hazai mérkőzésre, továbbá jelentkezzen be a sok érdekes díjért folytatott sorsolásba is! Ma 12:00 órától megtalálható a DAC 1904 Facebook profilján a négy fotóalbum közül az első, amely talán szerencsét hoz önnek.

A Fortuna Liga hatodik, tizenkettedik és tizenkilencedik fordulója után nyilvánosságra hozzuk kiválogatott fényképeinket, amelyekre „lájkolás” (mindig csak egy fényképet jelöljön meg) formájában lehet szavazni a Facebookon. A legtöbb „kedveléssel” rendelkező fénykép bekerül „Az ősz legjobb DAC-fotója” verseny döntőjébe.

A hatodik, a tizenkettedik és a tizenkilencedik forduló után minden alkalommal három nyertest sorsolunk ki, akik a kiválasztott mérkőzésekre szóló belépőt nyernek. Legközelebb a Szenice elleni találkozó lesz ilyen (2017.09.20. 19:00 - MOL Aréna).

Az élvonal őszi idénye és a végső szavazás befejeztével a három legkedveltebb fényképből ugyanezzel a módszerrel kiválasztásra kerül a legjobb, majd ezt követően kisorsoljuk a következő értékes díjak győzteseit.

1. díj - ötórai tea kedvenc DAC- játékosával a nyékvárkonyi Amade Château hotelben
2. díj - degusztációs menü a Villa Rosa étteremben
3. díj - a DAC aláírt meze

A verseny egyetlen feltétele, hogy a résztvevőknek mind a négy szavazásba be kell kapcsolódniuk (mindig csak egy fényképet kedveljenek).

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies