Jelenlegi hely

Veronika a DAC első szépségkirálynője!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 8 - 15:48 | DAC hírek
A 24 éves somorjai szurkolólány fogja képviselni a DAC-ot a Fortuna Liga Szépe tavaszi döntőjében.
Veronika a DAC első szépségkirálynője!

A futballstadionjaink legszimpatikusabb hölgyét kereső verseny elődöntője befejeződött, megismertük a bajnokság 12 klubjában szépségkirálynőjét. Klubunk történelmében a 24 éves somorjai Mezejová Veronika viselheti elsőként a Miss DAC címet, és ő képviseli majd klubunkat a Fortuna Liga Szépe 2017/18-as tavaszi döntőjén. 

A nagy döntő résztvevőiről minden egyes klubban a négy egyenértékű szavazat döntött: a játékosoké, az edzői stábé, a versenyszervezőé és a szurkolóké. Veronika az előbbi három szavazást nyerte, míg a szurkolóktól a 27 éves dunaszerdahelyi Dudíková Lucia kapta a legtöbb voksot. A harmadik elődöntősünk a 19 éves nemeshódosi Varga Mónika volt.

A Fortuna Liga Szépe 2017/18 a Ligás Klubok Uniójának egész szezonos projektje, amely azonban nem csak egy hagyományos értelemben vett szépségverseny. A jövőbeli szépségkirálynőnek ugyanis elsősorban futballdrukkernek kell lennie, és meg kell felelnie néhány „focis” elvárásnak is.

A verseny három fázisából az első augusztusban vette kezdetét a lányok regisztrálásával, és mindegyik klub három elődöntősének kiválasztásával ért véget. A legtöbb hölgy (25) pont a DAC-ból jelentkezett a versenyre, és egyúttal szurkolóink adták le a legtöbb szavazatot is. Versenyzőink az elődöntős kör keretén belül novemberben találkoztak a DAC csapatával, a közös edzés után a játékosok és az edzői stáb is kiválasztották a favoritjukat. Az egész szépségverseny a tavaszi döntővel csúcsosodik ki, amelyet az élvonalbeli labdarúgó bajnokság utolsó részében rendeznek.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC