Back to top

Végre bekapcsolható a sötét mód az asztali böngészős Google-keresőben

Publikálva: 2021, szeptember 14 - 18:34
A Google már tavaly májusban bevezette a sötét módot a kereső app Android és iOS verzióiban, az asztali felület esetében azonban nem siették el a dolgot. Szerencsére már itt is elérhető, a legtöbb felhasználónál élesítették a beállítást.
Végre bekapcsolható a sötét mód az asztali böngészős Google-keresőben

Ha megnyitod a Google-keresőt egy asztali böngészőben, akkor sok esetben már alapból is jelezni fogja az oldal, hogy megjelent a Sötét téma, és a felhívás mellett azonnal be lehet kapcsolni. De van más mód is.

A legtöbb esetben figyelmeztet a Google, ha elérhetővé vált az új beállítás

Ha magától nem jön fel az opció, akkor kattints a jobb felső sarokban a fogaskerék ikonra (a kezdőlapon nem biztos, hogy megjelenik, úgyhogy keress rá valamire, és utána látszódni fog, ha be vagy jelentkezve).

A Beállításoknál bármikor ki- és bekapcsolható a Sötét téma

Itt a legalsó opció lesz a Sötét téma, amit egy klikkeléssel ki és be lehet kapcsolni. Ha esetleg nálad nem jelenik meg a beállítás a súgó alatt, akkor a Google a te fiókodnál még nem aktiválta, ez esetben várnod kell, vagy pedig egy másik fiókkal bejelentkezni.

A Sötét téma bekapcsolása után a Google-logó, illetve az egyéb feliratok világosra váltanak, a háttér pedig sötétszürke lesz. Ez leginkább a szem kímélése miatt lehet jó, ugyanis a világos képernyő sokak számára zavaró, főleg este, amikor kevés a fény.

napidroid.hu

Ezt már olvasta?

Címkék: google