Back to top

A vb után Eb-érmeket és -helyezéseket gyűjtött az IPPON Karate Klub

Publikálva: 2022, június 12 - 16:30
A horvátországi Varaždinban a pénteki világbajnokság után, szombaton és vasárnap rendezték meg a Shito ryu karate Európa-bajnokságot, amelyet az IPPON Karate Klub különítménye sem hagyott ki. A fárasztó hétvégi versenyprogram ellenére sikeresen szerepeltek, újabb érmekkel és helyezésekkel gazdagították a csapat gyűjteményét.
A vb után Eb-érmeket és -helyezéseket gyűjtött az IPPON Karate Klub

Fárasztó hétvége volt a mostani, hiszen a versenyeken szereplés mellett Csiba Tibor és Csiba Dávid még bíráskodtak is. Dávid ennek ellenére kobudo bo 2. helyet és kata 5. helyezést ért el!

Jakóczi Marian ezúttal bronzérmet szerzett a 8-9 évesek kata versenyén.

Czajlik Kingának sem volt egyszerű a dolga, mivel eggyel magasabb korcsoportba kerülve, a 10-11 évesek közt idősebb, tapasztaltabb és nehezebb ellenfelekkel szemben kellett teljesítenie. A tehetséges kisasszony ennek ellenére bronzot küzdött ki a -37kg-os kumite kategóriában, és egy 5. helyezést katában.

„Bizonyára lehetett volna jobb is, de a fárasztó versenysorozatot úgy gondolom, így is szép eredménnyel zártuk, amiért külön köszönet jár Dunaszerdahely városának és a COOP Jednota, s.d.-nek a versenyzők felkészülését segítő támogatásukért“ – nyilatkozta portálunknak Csiba Tibor, az IPPON Karate Klub vezetője.

Portálunk nevében pedig csak gratulálni lehet az elért és megérdemelt eredményekhez, érmekhez, helyezésekhez!

-rovin-

fotó: IPPON Karate Klub archívuma

Ezt már olvasta?

Cookies