Back to top

Vásárolj és adományozz! Tartós élelmiszereket gyűjt a karitász

Publikálva: 2022, november 15 - 08:07
Tartós élelmiszereket gyűjt a Szlovákiai Katolikus Karitász a rászorulók részére a november 24-e és 27-e közötti napokon a Tesco áruházban. A dunaszerdahelyi üzletközpontban a helyi plébániai karitász önkéntesei fognak gyűjteni. Várják nem csupán az adományokat, de a segítő kezeket is!
Vásárolj és adományozz! Tartós élelmiszereket gyűjt a karitász

„Vásároljon a TESCO áruházakban és a megvásárolt árut adományozza a karitász önkénteseinek!” – szól a Nagyszombati Katolikus Karitász felhívása, amely a „SEGÍTSÉGHÁLÓZAT” projekt keretén belül intenzíven azon dolgozik, hogy bővítse a segítségnyújtást a rászoruló emberek részére egész Nagyszombat megye területén.

A Nagyszombati Katolikus Karitász célzottan és hatékonyan megteremti a feltételeket ahhoz, hogy segítséget tudjon nyújtani azoknak az embereknek, akik önmagukon nem tudnak segíteni. Polgármesterek, plébániai ügyintézők, tanítók, szociális munkások és önkéntesek közreműködésével érkeznek az információk a segítségre szoruló emberekről, családokról. Az ő számukra való gyűjtés támogatásában kérik az Önök segítségét is!

A támogatás céljából megvásárolt termékeket az áruház kijáratánál adhatják át november 24-én, 25-én, 26-án és 27-én a karitász önkénteseinek.

A Dunaszerdahelyi Plébániai Karitász egyben segítőket is keres a Tescós gyűjtésben való részvételre. Ez a fajta segítség abban áll, hogy önkéntesként átveszik a támogatás céljából megvásárolt termékeket az üzlet kijáratánál. A beosztás szerint ez általában 2-3 órányi segítséget jelent. A jelentkezést a +421 904 644 950-es telefonszámon várják.

A programban a következő árukkal segíthetnek a rászorulóknak:

TARTÓS ÉLELMISZER:

  • Pástétom, halkonzerv, rizs, cukor, só, olaj, bab, lencse, borsó, levesek, fűszerek, tea, kávé, lekvár, olaj, ecet, méz, bébiétel, puding...

DROGÉRIA:

  • Mosószerek, tisztítószerek, fertőtlenítő szerek, hulladékzsákok, ragtapaszok...

TISZTÁLKODÓSZEREK

  • Szappan, sampon, tusfürdő, fogkrém, fogkefe, papírzsebkendő, szalvéta, wc-papír, kézkrém, törlőkendő, borotvahab, borotva, intimbetét, pelenka...

Segíteni egyszerű!

(nagy)

 

Ezt már olvasta?

Cookies