Back to top

Vasárnapi ebéd a szabad ég alatt az Amade Château parkjában

Publikálva: 2016, május 14 - 11:15
Csallóközi ételsor velőscsonttal, zöldfőzelékekkel, töltött csibével, rántott hússal, frissen szedett várkonyi cseresznyével - ez vár május 22-én azokra, akik részt vesznek a hagyományos Plein Airen az Amade Château-ben. Olyan lesz, mintha csak a falusi nagymamánk főzte volna!

A főszereplők: a helyi friss csallóközi alapanyagok, a csirke tegnap még a zöldben kapirgált. Helyszín: a várkonyi kastély kertje.

Főz: Bindics Imi és csapata.

Először a kanadai Jim Denevan rendezett “plein air meals” néven híressé vált ebédeket a szabad ég alatt. A lakomákat vagy egy farmon rendezték, ahol mellettük csirkék kapirgáltak, vagy egy szőlőskertben, máskor a hegyek alatt. A lényeg: mindig helyi alapanyagok és séfek mutatkoznak be. A vendégek egy hosszú-hosszú asztal mellett ülnek, a tálalás egyszerű, a jelszó: a spontaneitás. Vegyen részt az immáron harmadik alkalommal megrendezendő hagyományos vasárnapi ebédünkön.

A jegy ára: 45 €/személy, 6 éves kortól 12 éves korig féláron, gyerekek 6 éves korig ingyenes. Jegyfoglalás: Amade Château, Tel.: 031 590 3800, + 421 918 620 498, vagy e-mail: rezervacie [at] hotelamade.sk

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: Amadé Château
Cookies