Back to top

Vasárnap Somorja-Bártfa mérkőzés a MOL Arénában

Publikálva: 2019, augusztus 23 - 19:17
Két hét elteltével ismét II. ligás mérkőzést rendeznek stadionunkban.
Vasárnap Somorja-Bártfa mérkőzés a MOL Arénában

Augusztus 25-én, vasárnap 10:30 órai kezdettel a MOL Arénában kerül megrendezésre a második liga FC ŠTK 1914 Šamorín - Partizán Bardejov BŠK mérkőzése. Belépőjegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, a DAC-bérlettel rendelkezők számára a belépés ingyenes.

A közelmúltban cserélték le farmcsapatunk stadionjában a gyepszőnyeget, amely így még nem alkalmas futballmeccsek rendezésére. Ezért a somorjaiak az idény második hazai bajnoki mérkőzését is Dunaszerdahelyen játszák.

A belépőjegyeket kizárólag az 1-es számú pénztárban lehet megvásárolni a mérkőzés napján, 09:00 órától a második félidő kezdetéig.

A belépőjegyek egységára 4 euró, a 150 centiméternél alacsonyabb gyerekek számára a belépés ingyenes.

Az ingyenes belépés azokra is vonatkozik, akik rendelkeznek a 2019/20-as idényben a DAChazai mérkőzéseire szóló szezonbérlettel, amelyet a belépéskor fel kell mutatni a forgókapuknál.

A belépés a BC sarokban található forgókapun lehetséges. Csak a C2-es (a DAC bérletesei – a szabad helyválasztás érvényes) és C3-as szektorok (standard belépők, az ŠTK Somorja-bérlettel rendelkezők, VIP)lesznek megnyitva. A stadion kapuit 09:30 órakor nyitjuk.

Figyelem! A büfékben csak a készpénzes fizetési mód lesz lehetséges, a Cashless kártyák nem fognak működni e mérkőzés alatt

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: MOL Aréna
Cookies