Back to top

A városi média ismét kíváncsi az Ön véleményére!

Publikálva: 2024, május 30 - 06:06
Négy év után a városi médiát működtető Perfects Rt. ismét felmérésben vizsgálja olvasóinak, nézőinek igényeit, hogy ennek fényében tudják fejleszteni a tartalomszolgáltatást.
A városi média ismét kíváncsi az Ön véleményére!

„A koronavírus járvány előtti felmérésünkből is sokat tanultunk, de az elmúlt négy év számos olyan kihívást hozott, amely médiafogyasztási szokásainkat is befolyásolta, ezért fontosnak tartottuk, hogy ismét megkérdezzük olvasóinkat” – mondta el a felmérés kapcsán Rajkovics Péter, a Perfects Rt. igazgatója.

Május 9-től június végéig online kitölthető az a kérdőív, amelyben az Önök véleményére vagyunk kíváncsiak.

A kérdések megválaszolása nagyságrendleg öt percet vesz igénybe, nincs szükség név vagy más személyes adat megadására, csak egy e-mailes elérhetőséget kér a rendszer, amelynek megadásával részt vehetnek a válaszolók a nyereményjátékban, amelyben öt szerencsés tárgyi nyereményekben részesül.

„A lekérdezés elsősorban online zajlik majd, de nem feledkezünk el azokról sem, akik nem aktívak a virtuális térben, mert a kérdőív rövidített formában a Dunaszerdahelyi Hírnök május végén megjelenő számában is megtalálható lesz, kitölthető lesz a Magyar Majálison május 25-én és partnereink segítségével a városi intézményekbe is eljuttatjuk. Arról, hogy nyomtatott formában hol érhetők el a kérdőívek, folyamatosan tájékoztatunk majd a dunszerdahelyi.sk portálon és a DSTV adásában. Az a célunk, hogy minél átfogóbb képet kapjunk, amelyet majd ősszel nyilvánosan is bemutatnánk” – fogalmazott Rajkovics Pétertől.

A kérdőív ide kattintva tölthető ki.

(dszi)

Ezt már olvasta?

Cookies