Jelenlegi hely

„A városi bál a szívügyünk, mert a miénk...”

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, január 29 - 11:29 | Színes
A hétvégén rendezik meg Dunaszerdahely Város tizedik, jubileumi bálját. Sokan már többször részt vettek ezen a hagyományos, jótékony céllal szervezett bálon. S hogy ki mit tart fontosnak kiemelni, miért is érdemes részese lenni az eseménynek? Farkas Szakáll Mária képzőművészt kérdeztük.
„A városi bál a szívügyünk, mert a miénk...”

Hihetetlen, hogy idén már tizedik alkalommal veszünk részt a hagyománnyá vált városi bálon... Eddig mindegyiken ott voltunk.

A bálok a mi világunk, a városi bál meg egyenesen a szívügyünk, mert a miénk... dunaszerdahelyieké, és bevétele is mindig jó helyre kerül, hiszen jótékonysági bálról van szó.

Rólunk köztudott, hogy a tánc az egyik legfontosabb dolog az életünkben... Hosszú évtizedekkel ezelőtt táncoltunk bele férjemmel egymás életébe, és azóta tangózzuk, valcerezzük, vagy éppen szambázzuk mindennapjainkat.

A városi bál az öröm és elegancia ünnepe, a társasági élet fénypontja, ahol barátok, ismerősök együtt vigadunk kellemes környezetben... Izgatottan várjuk azt az ideit is, hogy táncos cipőink, amit csak táncoláshoz viselünk, újra főszerephez jussanak!