Back to top

Várják a jelöléseket a legjobb ápolónőkre

Publikálva: 2016, április 7 - 13:24
Az ápolók nemzetközi világnapján, május 12-én ünnepséget szerveznek Nagyszombat megye képviselő-testületének régiónkban megválasztott képviselői és az Összefogással a holnapért polgári társulás a városi művelődési központ színháztermében.

Az este 19-kor kezdődő ünnepségen tíz kiemelkedő munkát végző, az egészségügyben dolgozó ápolónőt jutalmaznak. Ebből hat személyre, akik a dunaszerdahelyi kórházban dolgoznak, az egészségügyi nővérek regionális kamarája tesz jelölést, kettőre, akik dunaszerdahelyi fenntartású szociális intézményekben dolgoznak, a városi hivatal, illetve kettő nővérre, akik magánorvosi rendelőben dolgoznak, a lakosok tehetnek javaslatot.

A szervezők ezért kérik, hogy a polgárok levélben vagy e-mailben tegyenek jelölést a Csallóközben dolgozó olyan egészségügyi nővérekre, akik magánorvosi rendelőkben kimagasló munkát végeznek.

A szavazás során – akár levélben vagy e-mailben szavaznak – szíveskedjenek feltüntetni az ápolónő teljes nevét és az orvosi rendelőt, ahol dolgozik.

Szavazni 2015. május 6-ig lehet, levélben a Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda címen (a borítékra szíveskedjenek ráírni: Az ápolók nemzetközi napja), illetve mailen a primator [at] dunstreda.eu címre elküldött elektronikus levéllel.

(dunstreda.sk)

Ezt már olvasta?

Cookies