Back to top

Vámbérys sikerek

Publikálva: 2022, június 8 - 08:28
Büszke lehet a Vámbéry Ármin Gimnázium a diákjaira. Legyen szó népmeséről, vagy éppen kémiáról, sikeresen képviselik iskolájukat a Vámbérysek.
Vámbérys sikerek

A gimnázium közösségi oldalán is kiemeli sikeres diákjait, megköszönve nekik azt a munkát, amit az iskolai oktatáson túl fektetnek tanulmányaikba, hogy elért eredményeikkel megmutassák, érdemes ebbe az iskola járni.

Vass Virág ezúttal népmesét mondva szerzett elismerést magának, valamint iskolájának.

„Ezüst sáv egy aranyos vámbérys kislánynak. Sugi újra színpadon, igaz, most nem a Győri Nemzeti Színházban, hanem az Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny döntőjében, Gombaszögön, ahol a táj is mesebeli... Ez a Te utad, ez a Te életed! Elismerés és köszönet, hogy iskolánkat képviseled“ - írta róla a Vámbéry gimnázium közösségi oldalán.

A kémiai olimpia kerületi fordulójában négyen képviselték az iskolát, mindannyian sikeres megoldóként végeztek.

Elért eredményeink: B kategória: Kiss Erika 6-7. hely (sikeres megoldó); C kategória: Elek Ádám 11. hely (sikeres megoldó), Kironsky Lili 14. hely (sikeres megoldó), Németh Boglárka 17. hely (sikeres megoldó)

„Nemcsak versenyeztek, hanem sokat tanultak, tapasztalatokat, szélesebb látókört szereztek. A diákokra büszkék vagyunk!“ - olvasható a gimnázium közösségi oldalán.

Facebook/vamberygimi alapján, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies