Back to top

Válogatott mérkőzés Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2019, március 7 - 12:47
Március végén az idei U20-as világbajnokság résztvevője látogat a dunaszerdahelyi stadionba!
Válogatott mérkőzés Dunaszerdahelyen

2019. március 26-án, kedden 17.00-kor a dunaszerdahelyi MOL Aréna ad otthont a szlovák U21-es válogatott és a norvég U20-as gárda összecsapásának. Az északiak az idei U20-as világbajnokságra készülnek, amelynek májusban és júniusban Lengyelország ad otthont.

Az U21-esek szeptemberi felkészülési mérkőzése – Szlovákia-Olaszország 3:0 – és az októberi Eb-selejtező – Észtország elleni 2:0 – után a MOL Aréna újabb válogatott összecsapásnak nyitja meg kapuit. 

A norvégok erejéről tanúskodik, hogy a Lengyelországba vezető úton a címvédő Angliát is kiejtették. A világbajnokságon a C-csoportban küzdenek majd, ahol Uruguay, Új-Zéland és Honduras vár majd rájuk.

A szlovák U21-es válogatott szövetségi kapitánya, Adrián Guľa keretében várhatóan ott lesz a DAC triója is – Christián Herc, Adrián Slančík és Martin Bednár.

A belépőket online a predpredaj.sk honlapon keresztül vásárolhatják meg.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/pripravny-zapas-u21-slovensko-norsko-2019-03-26/

A MOL Aréna jegypénztáraiban három órával a mérkőzés előtt kezdik meg a belépők árusítását, tehát március 26-án, kedden, 14:00 órától. A 2-es számú pénztár lesz nyitva.    

A belépők árlistája:

Első kategória: 7 euró (a C2/C3/C4-es szektorok)

Második kategória: 4 euró (a C1/C5-ös szektorok)

Kedvezmények:

6 éven alatti gyermeknek a belépés ingyenes ülőhelyre való igény nélkül.

Súlyosan egészségkárosultak (SE): kerekesszékes + 1 kísérő számára ingyenes. A SE kerekesszékes + kísérő jegyek iránt érdeklődők kérjük, jelentkezzenek a vstupenky [at] futbalsfz.sk honlapra.

Fontos információk

stadionba való belépés kizárólag a forgókapukon át lehetséges, amelyek alább találhatók:

- az A és B, akárcsak a B és C tribün sarkán: a C tribünre való belépés

- az A tribün recepcióján keresztül: Sky box, Silver L/P, VIP szektor (a SZLSZ meghívott vendégei számára)

A mérkőzés napján a pénztárak 14:00 órától az első félidő végéig tartanak majd nyitva. A pénztáraknál a belépőjegyek árusításával párhuzamosan a Cashless kártyák feltöltése is zajlik majd.

A találkozó napján a büfékben nem lesz lehetséges készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. Az eladás kizárólag a Cashless kártyák formájában zajlik. A Cashless (készpénznélküli) rendszer a feltöltőkártyák alapelvén működik, amelyek a MOL Arénában található büfékben történő készpénzes vásárlás helyett került bevezetésre.

- A Cashless kártyák 2 euró értékben a MOL Aréna pénztáraiban vásárolhatók meg

- A kártyát a pénztárakban és a feltöltő automatákban lehet feltölteni, amelyek a C5-ös szektorban található 1-es számú, továbbá a B1-es szektor és a Fanshop mellett található pénztárban találhatók; az automatából való feltöltésben a személyzet segít

- A kártyát a büfékben nem lehet tölteni

- A pénztárban való feltöltés minimális összege 5 euró; az automata csak papírpénzt fogad el és nem ad vissza

- A Cashless kártya a kizárólagos fizetőeszköz a büfékben, tehát csak ebben a formában lehet fizetni

- A kártya átruházható és a további mérkőzésekre is érvényes (nem szükséges kivenni róla a kreditet a találkozó után)

- Az összecsapás befejezése utáni 30. percig lehetséges kivenni a kártyáról a fennmaradó kreditet, méghozzá a 2-es számú pénztárban (a forgókapuknál); a kártya a tulajdonos birtokában marad, és a 2 eurós ára nem visszatéríthető

A Cashless kártya megvásárlása és feltöltése a fő tribünben található DAC store Fanshopban is lehetséges, amely a mérkőzés napján 12:00 és 20:00 óra között tart nyitva.

A Sliver L/P szektorok látogatói a St. Nicolaus SILVER LOUNGE éttermében tölthetik fel a kártyát, ahol feltöltő automaták vannak elkészítve a számukra.  

Figyelem! A DAC hazai mérkőzéseire vonatkozó szezonbérletek a Szlovákia U21 – Norvégia U20 találkozóra nem érvényesek!

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: MOL Aréna
Cookies