Back to top

Vágsellye ellen győzött a B-csapat

Publikálva: 2017, szeptember 11 - 18:08
Az 5. forduló pótolt találkozóján a DAC tartalékcsapata Divković, Grebač és Mészáros találataival győzött Vágsellyén, és feljött a táblázat negyedik helyére.

FK Slovan Duslo Šaľa - DAC B/Nyékvárkony 1:3 (0:0)

2017.09.10., vasárnap, 16:00

Góllövők: 70. Braun - 50. Divković, 78. Grebač, 90. Mészáros (11 m)

Játékvezető: Papuča - 300 néző

DAC B/Nyékvárkony: Slávik - Blackman, Šimko, Špiriak, Bajić (53. Nagy) - Kosorin (90. Varga G.), Kontár - Mervó (59. Mészáros), Domonkos (88. Varga D.), Divković (72. Iván) - Grebač. Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Az egész mérkőzés során aktívabbak voltunk és jobban is játszottunk, de objektíven el kell mondani azt is, hogy főleg az első félidőben hiányzott a több mozgás a játékunkból és a nagyobb nyugalom a befejezéseknél. Sok szituációt nem jól oldottunk meg, hiányzott a nagyobb pontosság. A hazaiak a védekezésre összpontosítottak, gyors ellentámadásokra vártak, és bizony két alkalommal Slávik kapusnak kellett nagyot védenie. A második játékrészre azonban sikerült feljavulnunk. Megszereztük a vezetést, ellenőrzésünk alatt tartottuk a mérkőzést. Egy-nullás állásnál volt egy tiszta gólhelyzetünk, amellyel le is zárhattuk volna a találkozót. Ezt követően azonban elkövettünk egy hibát, nem sikerült megállítanunk a hazaiak gyors ellentámadását, amiért kapott góllal bűnhődtünk. Viszont meg kell dicsérnem a srácokat az utolsó húsz percért: mentek a gólért és a három pontért. Ez sikerült is, hiszen ismét vezetést szereztünk, és onnantól már behúztuk a meccset. Sőt, Mészáros révén be is biztosítottuk a győzelmet. Az eredménnyel elégedettebb lehetek, mint a teljesítménnyel. Bár igaz, hogy az akarat megvolt, így nem szólhatok egy rossz szót sem. Kicsit pontatlanok voltunk, de számomra az a fontos, hogy sikerült három pontot szereznünk annak ellenére is, hogy nem minden alakult a terveink szerint.”

Szombaton 15:30 órától a nyolcadik helyezett Galántát fogadjuk Nyékvárkonyban.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies