Back to top

Utolsó lehetőség játszóteret nyerni

Publikálva: 2020, január 13 - 08:15
Utolsó alkalommal épít a LIDL kereskedelmi üzletlánc játszótereket. Ezúttal is 10 település nyerhet a ma induló játékban.
Utolsó lehetőség játszóteret nyerni

A helyiek összefogásán múlik, hogy kategóriánként mely két-két település gazdagodik a LIDL vállalat 87 ezer euró értékű játszóterével.

A vállalat információi szerint az idén 93 település nevezett be a játékba, mely 2020. január 13-tól 2020. február 29-ig tart.

„A Žihadielko egy olyan projekt, amely évek óta összeköti a közösségeket és építi a kapcsolatokat. Elsősorban gyerekeknek, de felnőtteknek is tervezték; a generációk közös, aktív és biztonságos időtöltését segíti elő. A projekt arra is jó, hogy rajta keresztül megtapasztalják mind a felnőttek, mind a gyermekek, hogy összefogással nagy dolgok érhetők el. Mindegyikünk hozzájárulhat ahhoz, hogy környezetünk tovább szépüljön, még jobb lakóhely legyen”- mondta Matúš Gála, az üzletlánc ügyvezető igazgatója.

A vállalat a társadalmi felelősségvállalási projektjei között valósítja meg a játszóteres programot, amelynek kulcsfigurája Maja, a méhecske, akit a Lidl szerint a gyerekek és szüleik is egyaránt ismernek. A febuári döntés után a vállalat azt ígéri, hogy még a tavasszal elkezdi a tíz győztes várossal a tárgyalást arról, hol is épülhetne meg az adott településen a játszótér, amelynek mérete 20x16 méter lesz és a 2-12 éves korosztály számára nyújthat kellemes kikapcsolódási lehetőséget.

Amennyiben szavazna Dunaszerdahelyre, itt teheti meg:

https://zihadielko.lidl.sk/

Minden regisztrált felhasználó naponta kétszer szavazhat és bónusz szavazatot is szerezhet, ha játszik a program online játékával. Regisztrálni e-mailes elérhetőséggel és Facebookos profillal lehet.

Ezt már olvasta?

Cookies